Home TOP NEWS Κλείνει το παράθυρο για αγορά χωρίς ανακοίνωση, δεν τελείωσε όμως η μεταγραφική...

Κλείνει το παράθυρο για αγορά χωρίς ανακοίνωση, δεν τελείωσε όμως η μεταγραφική για την ΟΜΟΝΟΙΑ


Η περίπτωση Μάριου Ηλία έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων μας τις τελευταίες μέρες. Έχουμε συλλέξει τις πληροφορίες μας και σας τις μεταφέρουμε. Αρχικά θα πρέπει να πούμε πως αυτή τη στιγμή δεν προκύπτει κάτι ανακοινώσιμο. Και για να είναι σε θέση η ομάδα να επισημοποιήσει τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή, έχει ακόμα δρόμο να διανύσει.

Το ενδιαφέρον μας για τον Μάριο είναι, όχι μόνο υπαρκτό αλλά έντονο. Τον θέλει ο Σωφρόνης, εγκρίνει ο Γέσπερ με χίλια και η διοίκηση κάνει εδώ και μέρες μεγάλη προσπάθεια για να κάνει πράξει την επιθυμία τους.

Η αλήθεια είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έθεσε κάποιες κόκκινες γραμμές, επιδίωξε να ξεπεραστούν κάποιοι παράγοντες αποτρεπτικοί στο να προχωρήσει η περίπτωση και φαίνεται πως το ζήτημα βαδίζει στο δρόμο που η ίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλησε να χαράξει.

Ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει στην ομάδα μας, κάτι που ασφαλώς παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Ο Μάριος Ηλία όντως είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας. Και το συμβόλαιο του, αν τελικά μπουν οι υπογραφές, δεν θα είναι πενταετές όπως έχει γραφτεί αλλά μικρότερης διάρκειας.

Ξαναλέμε πως απόψε δεν θα πρέπει να αναμένουμε ανακοίνωση. Κι αυτό διότι δίνεται η δυνατότητα να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής με τη μορφή δανεισμού, αφού το επιτρέπουν οι μεταγραφικοί κανονισμοί, μέχρι και το τέλος του μήνα. Βέβαια δεν θα χρειαστεί να αναμένουμε μέχρι τότε.

Ο Μάριος Ηλία θα ενισχύσει την προσπάθεια της νυν ομάδας του στο παιχνίδι της αγωνιστικής που ακολουθεί απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα και το πιθανότερο είναι πως θα έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ ως δανεικός, με τη συμφωνία να προνοεί αγορά το επόμενο καλοκαίρι.