Home TOP NEWS Με γεμάτο “οπλοστάσιο” για το πρώτο “διπλό”

Με γεμάτο “οπλοστάσιο” για το πρώτο “διπλό”

Η ομάδα μας άφησε πίσω της το παιχνίδι με τον Άρη και έχει πλέον επικεντρωθεί στον επόμενο αγώνα για την 6η αγωνιστική, ο οποίος θα γίνει απέναντι στην Δόξα Κατωκοπιάς.


Η προετοιμασία για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (1/10 | 19:00) έχει ήδη ξεκινήσει, με τον Σωφρόνη Αυγουστή και τους συνεργάτες του να τρίβουν τα χέρια από ικανοποιήση καθώς για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό θα μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, πλην φυσικά του παροπλισμένου Εράκοβιτς.

Πάντως το κλίμα στο “Ηλίας Πούλλος” είναι πάρα πολύ καλό, όπως και η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, καθώς η ομάδα παραμένει αήττητη μετά από πέντε στροφές στο πρωτάθλημα κι όλοι μαζί προετοιμάζονται με τις καλύτερες προϋποθέσεις για να πάνε στην Περιστερώνα για να “χτυπήσουν” το πρώτο “διπλό” στην φετινή σεζόν.

Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή τις προηγούμενες δύο φορές που κλήθηκε να αγωνιστεί εκτός έδρας με Καρμιώτισσα(2η αγωνιστικής 3-3) και ΑΕΛ (4η αγωνιστική 0-0), δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει το τρίποντο και θέλει αυτό να το πράξει κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας, Δόξα Κατωκοπιά.

Με βάση και την βαθμολογική θέση της Δόξα Κατωκοπιάς (τελευταία και χωρίς βαθμό μετά από πέντε παιχνίδια), καταλαβαίνει κανείς ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το φαβορί για τη νίκη κι αυτό θα πρέπει να το δείξει μέσα στο γήπεδο, άλλωστε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα θεωρηθεί αποτυχία, γι’ αυτό και οι παίκτες μας θα πρέπει να παρουσιαστούν πανέτοιμοι.