Home TOP NEWS Να κλείσει το πρώτο δύσκολο κομμάτι με θετικό πρόσημο

Να κλείσει το πρώτο δύσκολο κομμάτι με θετικό πρόσημο

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ άφησαν πίσω τους το ισόπαλο παιχνίδι με την ΑΕΛ και έχουν επικεντρωθεί πλέον στον δύσκολο αγώνα της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη Λεμεσού.


Η ομάδα μας μπορεί στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τους “γαλαζοκίτρινους” της Λεμεσού να μην κατάφερε να κερδίσει και να πάρει τους τρεις βαθμούς, ωστόσο αυτό που κρατάμε κι εμείς, αλλά και σίγουρα ο Σωφρόνης Αυγουστή είναι την διάθεση των ποδοσφαιριστών και ότι προσπάθησαν ακόμη και με δέκα παίκτες για μεγάλο διάστημα να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα.

Σίγουρα ο επόμενος αντίπαλος θα είναι ακόμη πιο δύσκολος, άλλωστε δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, γι’ αυτό θα χρειαστεί ακόμη περισσότερη προσπάθεια και ιδιαίτερη προσοχή, έτσι ώστε η ομάδα μας να μπορέσει να φτάσει στο ζητούμενο που δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή θέλει πάση θυσία την ερχόμενη Δευτέρα να πετύχει τη νίκη κόντρα στην “ελαφρά ταξιαρχεία”, όχι μόνο για να πάρει εκδίκηση από την ήττα στο Σούπερ Καπ, αλλά και για να κλείσει με θετικό πρόσημο το πρώτο δύσκολο κομμάτι της φετινής σεζόν με τα τρία συνεχόμενα ντέρμπι.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε τον Αποέλ, πήρε βαθμό με την ΑΕΛ στο “Αλφαμέγα”, τώρα θέλει και ένα καλό αποτέλεσμα με τον Άρη που θα την στείλει με φόρα και με νέα δυναμική στην συνέχεια του φετινού μαραθωνίου.