Home TOP NEWS Οι πιθανές προσθήκες και οι Σεμέδο – Σίμιτς, λύνουν τα χέρια του...

Οι πιθανές προσθήκες και οι Σεμέδο – Σίμιτς, λύνουν τα χέρια του Σωφρόνη


Είχαμε αναφερθεί νωρίτερα στη πρόθεση της ομάδα για ενίσχυση με τους δύο αφρικανούς ακραίους επιθετικούς, Αλιούμ και Αμό. Και από τη στιγμή που αμφότεροι θα μπορέσουν να αποτελέσουν επιλογές για τα μεσοεπιθετικά άκρα, ίσως δούμε σύντομα να γίνεται πράξη αυτό που ανέφερε στην πρόσφατη συνέντευξη του ο Γέσπερ Γιάνσον.

Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τον Σεμέδο να τοποθετείται στην κορυφή της επίθεσης και να παίρνει ρόλο στράικερ. Ξέρει τη θέση αφού έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν ως κεντρικός επιθετικός, ενώ δείχνει να διαθέτει και τα στοιχεία για να μπορέσει να ανταποκριθεί στη θέση του σέντερ φορ. Μπορεί να παίξει με πλάτη, έχει ταχύτητα, αρέσκεται στο να τελειώνει τις φάσεις.

Θα δοθεί επίσης η δυνατότητα, εάν και εφόσον χρειαστεί, να μεταφερθεί πίσω από τον επιθετικό ο Βέλικο Σίμιτς. Ερωτήθηκε μάλιστα ο Σέρβος πρόσφατα και ανέφερε ότι του αρέσει ο συγκεκριμένος ρόλος στο γήπεδο.

Όποτε τις διαφαινόμενες δύο κινήσεις, για τα άκρα της επίθεσης, αποκτά πολύ μεγάλη ευελιξία ο προπονητής στη συνέχεια ενώ το ρόστερ θα διαθέτει και το απαραίτητο ποιοτικό βάθος.

Για την ώρα όλα αυτά είναι στη θεωρία, μέχρι να γίνουν πράξη οι μεταγραφικές προσθήκες.