Home TOP NEWS Όλα συμφωνημένα στο οικονομικό, χωρίς όμως ανακοίνωση

Όλα συμφωνημένα στο οικονομικό, χωρίς όμως ανακοίνωση


Το θέμα της μεταγραφής του Μάριου Ηλία στην ΟΜΟΝΟΙΑ καλά κρατεί. Χθες βγήκε στη Cytavision o πρόεδρος του Εθνικού, Κίκης Φιλίππου, για να μας πει ότι όλα έχουν συμφωνηθεί και πως η διαφωνία έχει να κάνει με τον τρόπο καταβολής του ποσού που συμφωνήθηκε να λάβει από την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Εθνικός.

Είναι συμφωνημένο το ποσό, είναι στη συμφωνία και η παραχώρηση του Ζαχαρίου με δανεισμό, έχει κι αυτός συμφωνήσει να μετακινηθεί στο Δασάκι, με τον Μάριο Ηλία γνωρίζουμε εδώ και μέρες πως η ΟΜΟΝΟΙΑ τα βρήκε σε όλα μαζί του κι όμως ακόμα περιμένουμε την ανακοίνωση.

Μάλιστα ο Κίκης Φιλίππου ανέφερε πως αν δεν κλείσει το θέμα σήμερα (Δευτέρα) ο Εθνικός θα προχωρήσει παρακάτω. Είπα μάλιστα ότι θα βγει να μιλήσει σε δημοσιογραφική για να γνωρίζει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τι έγινε.

Ήταν το τελεσίγραφό της πλευράς του Εθνικού και τώρα περιμένουμε την αντίδραση της ομάδας μας. Κι ενώ απόψε έχουμε σημαντικό παιχνίδι, το μεταγραφικό σίριαλ αναμένεται να κλείσει. Αν όχι θετικά μέχρι απόψε τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ πορεύεται χωρίς την επιπλέον προσθήκη, τουλάχιστον σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου του Εθνικού.