Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το “αιώνιο”

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το “αιώνιο”

Την τελευταία τους προπόνηση θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές μας, ενόψει του αυριανού “αιώνιου” ντέρμπι, το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή που προέρχεται από την ισοπαλία με την Καρμιώτισσα, η οποία δημιούργησε κλίμα απογοήτευσης και έφερε μουρμούρα, θα κληθεί να παρουσιαστεί αύριο στον αγωνιστικό με στόχο μόνο τους τρεις βαθμούς και την επιστροφή στις νίκες.

Άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο γνωρίζουν τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες ενός παιχνιδιού, όπως είναι αυτό κόντρα στον Αποέλ και αύριο όλοι θα πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι στις τέσσερεις γραμμές, έτσι ώστε να πάρουν τη νίκη που εκτός από τους βαθμούς, θα δώσει στην ομάδα μας και την απαραίτητη ψυχολογία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ψάλτης, Παναγιώτου και Εράκοβιτς θα είναι εκτός. Οι Φράνσον και Προκοπίου ανέβασαν ρυθμούς και δεν αποκλείεται να τους δούμε για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδα μας, την οποία θα ανακοινώσει ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης.