Home TOP NEWS Ότι είναι να γίνει, θα γίνει πριν την ΑΕΛ και ίσως αποδειχθεί...

Ότι είναι να γίνει, θα γίνει πριν την ΑΕΛ και ίσως αποδειχθεί καθοριστικό για τη χρονιά


Το αν είναι πλήρες ή όχι το ρόστερ είναι συζητήσιμο. Άλλωστε η αναφορά του Γέσπερ, ο οποίος είπε πρόσφατα πως υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές για κάθε θέση, δεν είναι λάθος.

Ας τα βάλουμε κάτω…

Στη θέση του τερματοφύλακα είναι στο ρόστερ οι Ουζόχο, Φαμπιάνο, Κυριακίδης.  Ο Παναγή ίσως αποχωρήσει για το Δασάκι.

Στο κέντρο της άμυνας είναι οι Κουλιμπαλί, Μίλετιτς, Λανγκ και Παναγιώτου. Στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι οι Λέτσιακς και Σιπριάνο, δεξιά στην άμυνα είναι οι Μάθιους και Ψάλτης, ο οποίος σύντομα επιστρέφει αφού άρχισε να προπονείται κανονικά.

Στη θέση Νο. 6 είναι οι Κούσουλος και Μπασιρού, στο 8 παίζουν οι Χαραλάμπους, Φράνσον και Κασάμα ενώ στο κέντρο είναι και ο Μπέζους, τον οποίο μπορούν να καλύψουν οι Φράνσον και Χάμπος, αν απουσιάσει.

Στα άκρα της επίθεσης παίζουν οι Σεμέδο, Σίμιτς, Λοΐζου και Ζαχαρίου ενώ επιθετικοί είναι οι Κακουλλής και Καρίμ.

Οπότε, ακόμα κι αν βγάλουμε έξω έναν τερματοφύλακα, το ρόστερ μας είναι πλαισιωμένο από 22 παίκτες. Μέχρι εδώ οκ…

Είναι ωστόσο συζητήσιμο το αν, πέρα από την ποσοτική (συζητήσιμη) πληρότητα, είμαστε πλήρεις και ποιοτικά; Δηλαδή οι όποιες αλλαγές γίνουν από τον προπονητή, σε έκαστο παιχνίδι, δεν θα ρίξουν την απόδοση του συνόλου;

Απομένουν 10 μέρες για να κλείσει η μεταγραφική περίοδος και κρίνουμε πως, οι όποιες αποφάσεις παρθούν μέσα σε αυτές τις μέρες, στο κομμάτι του προγραμματισμού, ίσως καθορίσουν πολλά σε ότι αφορά στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μέσα στη σεζόν.

Ουσιαστικά ότι είναι να γίνει, θα γίνει πριν το επόμενο μας παιχνίδι πρωταθλήματος. Στις 16 του μήνα παίζουμε με την ΑΕΛ και μία μέρα προηγουμένως κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο.

Αναμένουμε…