Home TOP NEWS Περιμένουμε με αγωνία τις επόμενες κινήσεις λίγες ημέρες πριν κλείσει η μεταγραφική...

Περιμένουμε με αγωνία τις επόμενες κινήσεις λίγες ημέρες πριν κλείσει η μεταγραφική περιόδος

Πέραν από το ντέρμπι με την ΑΕΛ, η προσοχή όλων είναι στραμμένη και στο κεφάλαιο προγραμματισμός.


Βρισκόμαστε στην τελευταία εβδομάδα της μετεγγραφικής περιόδου, καθώς η καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδος λήγει την προσεχή Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου και με το χρόνο να τείνει να εξαντληθεί, οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες, και όλες οι προσπάθειες έχουν στραφεί στην απόκτηση υποψηφίων μετεγγραφικών στόχων.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ αναμένεται να γίνουν οι τελευταίες κινήσεις, που θα προσθέσουν ακόμη περισσότερη ποιότητα και βάθος στο υφιστάμενο της ρόστερ. Είναι απαραίτητο να δρομολογηθούν άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να αποσπαστούν οι υπογραφές των ποδοσφαιριστών που είναι στο στόχαστρο.

Στην ομάδα μας κινούνται για την απόκτηση κεντρικού επιθετικού που θα έρθει να πλαισιώσει τους Καρίμ Ανσαριφάρντ και Ανδρόνικο Κακουλλή, υπάρχει πιθανότητα να δοθεί έμφαση και στην ανάγκη ενίσχυσης στη θέση του ακραίου επιθετικού και, πιθανότατα, της αμυντικής γραμμής.

Ο Γέσπερ Γιάνσον, μαζί με τους Ταραπουλούζη και Αυγουστή, εργάζονται πυρετωδώς στο κομμάτι των μεταγραφών και κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να προχωρήσει στις ανακοινώσεις. Σίγουρα με τα όσα είδαμε στα τέσσερα ματς της Ευρώπης με Καμπάλα και Μίντιλαντ, αλλά και στα τέσσερα παιχνίδια στην Κύπρο, η ομάδα μας έδειξε χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση και με αυτή την προοπτική, πρέπει να δράσουν αναλόγως οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Πάντως ο κόσμος, όπως και εμείς, λίγες μέρες πριν να κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο στην Κύπρο περιμένουμε με ανυπομονησία και αγωνία τις επόμενες κινήσεις της ομάδα μας, οι οποίες ευελπιστούμε να είναι τέτοιες που θα δυναμώσουν το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή για να μπορέσει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και να παλέψει για την επιστροφή στην κορυφή του Κυπριακού πρωταθλήματος.