Home TOP NEWS Πολύπλευρο το ενδιαφέρον του σημερινού φιλικού!

Πολύπλευρο το ενδιαφέρον του σημερινού φιλικού!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ το απόγευμα(19:00) θα αντιμετωπίσει στο Μακάρειο Στάδιο την ΜΕΑΠ σε μια προσπάθεια να αξιοποιηθεί στον μέγιστο βαθμό η διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή όπως γράψαμε και σε προηγούμενα μας άρθρα, θα έχει την ευκαιρία να κάνει κάποιες δοκιμές και να δώσει χρόνο σε ποδοσφαιριστές, όπως οι Ζαχαρίου, Ουζόχο, Φράνσον και κάποια άλλα παιδιά που το χρειάζονται για να κρατηθούν σε εγρήγορση.

Ο Κύπριος τεχνικός, αλλά και ο Αθλητικός Διευθυντής, Γέσπερ Γιάνσον, θα έχουν επίσης μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δουν κάποια παιδιά που πήγαν ως δανεικοί στην ΜΕΑΠ αγωνιζόμενα απέναντι στην ομάδα μας. Υπενθυμίζουμε ότι στην ΜΕΑΠ θα αγωνίζονται οι Αλέξαντρος Καϊάφας και Νικόλας Κυριακίδης, παράλληλα θα δουν και κάποιους ποδοσφαιριστές που ήρθαν για δοκιμαστικά, όπως οι Αλιούμ, Αμό, Προκοπίου, Χρίστου κι αναλόγως θα αποφασιστεί για το πως θα προχωρήσουν με αυτούς.

Δεν απομένει αρκετός καιρός για να κλείσει το παράθυρο των μεταγραφών και η λογική λέει ότι, μέτά το φιλικό με την ΜΕΑΠ και πριν το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ θα υπάρξουν εξελίξεις στα μεταγραφικά και ξεκαθάρισμα για κάποιους ποδοσφαιριστές κι αναλόγως πόσοι και ποίοι θα μείνουν στο ρόστερ η ΟΜΟΝΟΑ θα προχωρήσει και με τον προγραμματισμό.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ όπως γράψαμε και το προηγούμενο διάστημα θέλουν την απόκτηση ενός επιθετικού, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν άλλες μια ή δυο προσθήκες και από την στιγμή που πλησιάζουμε το τέλος της μεταγραφικής αναμένονται εξελίξεις.