Home TOP NEWS Post Game: Στο τέλος έμεινε ο βαθμός και η εμφάνιση του πρώτου...

Post Game: Στο τέλος έμεινε ο βαθμός και η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου


Ύστερα από μία ισοπαλία σε έναν αγώνα όπως τον χθεσινοβραδινό, ο οποίος έτσι όπως εξελίχθηκε δεν θα πρέπει να μας αφήνει παραπονεμένους, η σκέψη μάλλον πάει στους τζάμπα χαμένους βαθμούς σε προηγούμενους αγώνες.

Η ισοπαλία ήρθε στο τέλος για την ΟΜΟΝΟΙΑ με το ωραίο γκολ του Σεμέδο και μας κράτησε σε θέση βολής από τον αντίπαλο μας, αναμένοντας και το παιχνίδι που εκκρεμεί την Τετάρτη (Αποέλ-Πάφος) για να δούμε τα βαθμολογικά δεδομένα που θα διαμορφωθούν με 5 αγωνιστικές πρωταθλήματος συμπληρωμένες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι. Έκανε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο στο οποίο προηγήθηκε ενώ θα μπορούσε να είχε σκοράρει ξανά. Η ισοφάριση του Άρη ήρθε πολύ γρήγορα μετά το γκολ μας και φάνηκε να μας επηρεάζει. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι. Μας έβαλαν αρκετή πίεση, σκόραραν ξανά και προηγήθηκαν για να ξυπξνήσει η ομάδα στο τελευταίο τέταρτο και να φτάσει κι αυτή σε δεύτερο γκολ.

Έκανε τρομερό παιχνίδι ο Σεμέδο ο οποίος πέρα από τα δύο γκολ που σημείωσε, ήταν ο πιο δραστήριος ποδοσφαιριστής της ομάδας χθες. Ήταν ο πρωταγωνιστής.

Δεν τα πήγε καλά ο Λοΐζου ο οποίος έδειχνε στα 70 λεπτά που έπαιξε, να είναι στο γήπεδο χωρίς αυτοπεποίθηση ενώ δεν του βγήκε καμία προσπάθεια από τις λίγες που επιχείρησε στον αγώνα.

Έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο ο Λέτσιακς, στο δεύτερο όμως αντιμετώπισε προβλήματα όταν επήλθε πάνω του και η κούραση.

Ηταν ξανά σταθεροί οι Μίλετιτς και Λανγκ, όπως και ο Μάθιους δεξιά.

Έτρεξαν πολύ και κέρδισαν μονομαχίες οι Κούσουλος και Χαραλάμπους οι οποίοι στο πρώτο μέρος ήταν πάρα πολύ καλοί. Στην επανάληψη αμφότεροι αντικαταστάθηκαν αφού φάνηκε πάνω τους η έντονη κούραση.

Σε άλλον ένα αγώνα ο Μπέζους ήταν καλός. Δική του η ασίστ στο πρώτο μας γκολ. Ο Κακουλλής είχε 1-2 ευκαιρίες για να πετύχει γκολ όμως δεν βρήκε την ουσία χθες βράδυ.

Πολύ θετικό το πρώτο δείγμα από τον Αλιούμ αλλά και από τον Φράνσον. Είναι δεδομένο πως θα βοηθήσουν όταν είναι απόλυτα έτοιμοι.

Κασάμα και Καρίμ μπήκαν στο δεύτερο μέρος και θα μπορούσαν πολύ καλύτερα.

Άτυχος ο Φαμπιάνο στο πρώτο γκολ, έμεινε εκτεθειμένος στο δεύτερο. Πραγματοποίησε σωτήριες και πολύ δύσκολες επεμβάσεις πάντως στο παιχνίδι.

Αφήνουμε το παιχνίδι αυτό πίσω και ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα στην Περιστερώνα απέναντι στη Δόξα, με την επιστροφή στις νίκες να είναι επιβεβλημένη.