Home TOP NEWS Σε πολύ καλό δρόμο, θέλει όμως ακόμα χρόνο

Σε πολύ καλό δρόμο, θέλει όμως ακόμα χρόνο


Βελτιώνει καθημερινά την φυσική του κατάσταση ο Ακινκούνμι Αμό. Έχει στρωθεί εδώ και καιρό στη δουλειά και δείχνει αποφασισμένος να κάνει το δικό του comeback, ύστερα από ένα χρόνο αποχής από τα γήπεδα, λόγω τραυματισμού.

Είναι αλήθεια πως όταν πρωτοήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, όταν δηλαδή είχε πάει αρχικά στη Πολωνία όπου προετοιμαζόταν η ομάδα, είχε πάρα πολλά περιττα κιλά. Ουσιαστικά η εικόνα του δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση ποδοσφαιριστή.

Σήμερα όμως η εικόνα του εξωτερικά έχει αλλάξει. Τουλάχιστον από όσα ακούμε από το προπονητικό κέντρο, δείχνει να διψά για ποδόσφαιρο και έβαλε στόχο να επαναφέρει τον εαυτό του στην πρότερη του αγωνιστική κατάσταση. Είναι σε πολύ καλό δρόμο όμως θέλει ακόμη κάποιες εβδομάδες μέχρι να είναι σε θέση να μπει και να παίξει σε επίσημο παιχνίδι.

Υπολογίζεται πως με το τέλος του επόμενου μήνα, θα είναι έτοιμος. Και σιγά σιγά θα αρχίσει να τον βάζει στο παιχνίδι και ο Σωφρόνης. Για την ώρα προπονείται ατομικά και θα αρχίσει να μπαίνει σιγά σιγά στην ομάδα.

Και όταν είναι απόλυτα έτοιμος θα πρέπει να αναμένουμε να δούμε έναν ποδοσφαιριστής υψηλής ποιότητας που θα κάνει πράγματι τη διαφορά.