Home TOP NEWS Σωφρονης: «Έγινε μεγάλη προσπάθεια… μπορούσαμε να το γυρίσουμε»

Σωφρονης: «Έγινε μεγάλη προσπάθεια… μπορούσαμε να το γυρίσουμε»


Όσα είπε ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά τον αγώνα, στη διάκσεψη τύπου:

Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο μας βγήκε το πλάνο, κλέψαμε μπάλες και δημιουργήσαμε προβλήματα στον αντίπαλο. Μετά το γκολ μας μπορούσαμε και για δεύτερο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη προσπάθεια. Μπορούσαμε να κερδίσουμε και αυτός ήταν ο στόχος. Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν ικανοποιεί το αποτέλεσμα όμως η προσπάθεια ήταν μεγάλη. Μπορούσαμε να αποφύγουμε κάποια λάθη. Στο τέλος μπορούσαμε μετά την ισοφάριση μπορούσαμε να το γυρίσουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε και βλέπουμε τη συνέχεια.

Για τη διαφορετική εικόνα στα δύο ημίχρονα: βΣτο πρώτο μέρος: Οδηγήσαμε τον αντίπαλο στην αρχή, μετά ήρθε η κούραση. Παίζαμε με μία καλή ομάδα. Κάποιες φορές ο αντίπαλος βρίσκει εκείνη τη πάσα και δημουργεί το πρόβλημα. Σε κάποιες στιγμές αδικήθηκε η ομάδα.

Για την πορεία μέχρι τώρα: Είναι σημαντικό το ότι διεκδικούμε όλα τα παιχνίδια. Είναι μαραθώνιος και σημασία έχει ποιος θα τερματίσει πρώτος. Η ομάδα έχει ανταποκριθεί. Σήμερα ήταν ο Σεμέδο, η ομάδα ήταν βελτιωμενη και φαίνεται η ομαδική δουλειά.

Για Μάριο Ηλία και μεταγραφές: Όπως γνωρίζω έγινε προσπάθεια. Τελείωσε αυτό το κομμάτι. Αν υπάρχει κάτι που μας ενδιαφέρει θα το δούμε στη πορεία.