Home TOP NEWS Τα δεδομένα με Ηλία και η λογική στην αναφορά Γέσπερ

Τα δεδομένα με Ηλία και η λογική στην αναφορά Γέσπερ


Ο Γέσπερ Γιάνσον δεν είπε κάποιο ψέμα χθες βράδυ. Όντως ο Μάριος Ηλία δεν έχει υπογράψει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ούτε και έχει επέλθει, ακόμα τουλάχιστον, οριστική συμφωνία της ομάδας μας με τον Εθνικό για να γίνει η μετακίνηση.

Ωστόσο βάζοντας κάποια πράγματα σε μία λογική βάση, δεν μπορεί κανένας σήμερα να μιλά για ναυάγιο. Θυμίζουμε τι είχαμε γράψει λίγες μέρες προηγουμένως, όταν αυτό που έβγαινε προς τα έξω ήταν πως η μεταγραφή ήταν κλειστή. Διαβάστε ΕΔΩ

Όμως ακόμα κι έτσι, μετά από τη βεβαιότητα και τις αναφορές στα ΜΜΕ για τη μεταγραφή του Ηλία στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ουδείς βγήκε να διαψεύσει. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι τρεις οι πλευρές. Αυτή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αυτή του Εθνικού και βεβαίως η πλευρά του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Ξέρουμε πολύ καλά πως αν τα όσα είχαν λεχθεί και γραφτεί ήταν εντελώς αβάσιμα θα είχαμε μέχρι σήμερα 100 διαψεύσεις από όλες τις πλευρές.

Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να δούμε πως θα τελειώσει το μεταγραφικό αυτό σίριαλ. Τίποτε δεν μπορεί να λεχθεί με σιγουριά σήμερα, ωστόσο επαναλαμβάνουμε πως ο Γέσπερ επιβεβαίωσε χθες το ενδιαφέρον της ομάδας για τον ποδοσφαιριστή, είπε ωστόσο το αυτονόητο. Ότι δηλαδή δεν έχουν πέσει υπογραφές.

Εξάλλου δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ηλία θα έπαιζε χθες αγώνα με τον Εθνικό. Οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να δούμε κάτι επίσημο για την περίπτωση του.

Υπάρχει λίγος δρόμος ακόμη μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά το σκηνικό…