Home TOP NEWS Το σκεπτικό του Σωφρόνη για Σίμιτς

Το σκεπτικό του Σωφρόνη για Σίμιτς

Είτε με ΑΕΛ. είτε με Άρη, ο Σωφρόνης Αυγουστή, αναγκαστικά θα έπρεπε να στερηθεί τον Βέλικο Σίμιτς, ο οποίος δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο ντέρμπι με τον Αποέλ.


Ως γνωστόν ο Κύπριος τεχνικός θα στερηθεί στα παιχνίδια με ΑΕΛ και Άρη και τις υπηρεσίες του Φουάντ Μπασιρού ο οποίος επίσης δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κόρτα στο “αιώνιο” ντέρμπι.

Όσον αφορά τώρα την περίπτωση του Σίμιτς, το σκεπτικό του Αυγουστή πίσω από την απόφαση, να έχει στην διάθεση του τον Σέρβο ακραίο επιθετικό στο επερχόμενο ντέρμπι και να τον χάσει σε αυτό με τον Άρη, έχει να κάνει καθαρά για αγωνιστικούς και ψυχολογικούς λόγους.

Ο Σίμιτς στο τελευταίο παιχνίδι, το οποίο ήταν κόντρα στον Αποέλ κατάφερε να δει για πρώτη φόρα δίχτυα φορώντας την πράσινη φάνελα, σκοράροντας το νικητήριο γκολ της ομάδας μας και είναι κάτι που δίνει στον ποδοσφαιριστή μας τεράστια αγωνιστική ώθηση.

Σίγουρα ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του δεν παίρνουν κανένα ρίσκο με την απόφαση τους, αφού στο επερχόμενο ματς θα έχουν στην διάθεση τους ένα ανεβασμένο και ψυχολογικά και αγωνιστικά ποδοσφαιριστή  σε ένα παιχνίδι που η ομάδα θα ποντάρει πολύ για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.