Home TOP NEWS Βγαίνει μόνο όταν υπάρχει σοβαρός λόγος

Βγαίνει μόνο όταν υπάρχει σοβαρός λόγος


Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχθηκε κόκκινη κάρτα με τον Σωφρόνη Αυγουστή να αναγκάζεται κατά την διάρκεια του αγώνα να διαφοροποιήσει το πλάνο του, βγάζοντας εκτός τον Ρομάν Μπεζούς.

Ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός από το ξεκίνησε φουριόζος τη νέα σεζόν και είναι ένας εκ των ποδοσφαιριστών μας που κάνει την διαφορά στην ομάδα μας, πέτυχε τα πέντε γκολ στην Ευρώπη, ενώ η συνολική του παρουσία στο πρωτάθλημα είναι μέχρι τώρα εξαιρετική, αφού προσδίδει ηρεμία στο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μπορεί ανά πάσα στιγμής να την κάνει να μοιάζει απρόβλεπτη.

Οι κόκκινες του Μπασιρού και του Σιπριάνο φυσικά στέρησαν στον Ουκρανό να αρχίσει και να ολοκληρώσει τα παιχνίδια με τον Αποέλ και την ΑΕΛ και ίσως αν γινόταν κάτι τέτοιο θα μπορούσαμε να μιλούσαμε για διαφορετικό αποτέλεσμα κυρίως με τους “γαλαζοκίτρινους” της Λεμεσού.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή αναμένεται να τον έχει και την ερχόμενη Δευτέρα στο πλάνο του για το παιχνίδι με τον Άρη και ευελπιστεί να μην προκύψει το οποιοδήποτε απροόπτο (κόκκινη κάρτα) και να χρειαστεί και πάλι να τον θέσει εκτός “μάχης”.