Home TOP NEWS Ζητούμενο το γρήγορο γκολ και συγκέντρωση σε όλες τις γραμμές

Ζητούμενο το γρήγορο γκολ και συγκέντρωση σε όλες τις γραμμές

Το πρώτο ντέρμπι για την φετινή σεζόν ξεπροβάλλει μπροστά μας και μάλιστα αυτό είναι κόντρα στον Αποέλ.


Ζητούμενο σε κάθε ντέρμπι και μάλιστα κόντρα στον “αιώνιο” εχθρό του Κυπριακού ποδοσφαίρου, είναι η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών, οι οποίοι θα έρθουν να δώσουν τεράστια ψυχολογία και αγωνίστικη ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας.

Συνεπώς στο επερχόμενο παιχνίδι, στο οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι τυπικά γηπεδούχος, θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές μας να μπουν στο γήπεδο, να μην φοβηθούν σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο τους και παράλληλα να ψάξουν το γρήγορο γκολ που θα βάλει στην εξίσωση και τον Πράσινο ΛΑΟ.

Φυσικά το γρήγορο γκολ η ομάδα μας το βρήκε και στο “Στέλιος Κυριακίδης” με την Καρμιώτισσα, ωστόσο αυτό δεν το εκμεταλλεύτηκε. Ζητούμενο είναι αν έρθει το γρήγορο γκολ, να γίνει και σωστή διαχείριση και όλοι οι ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και να συμπεριφερθούν σωστά στις απαιτήσεις του αγώνα.

Είναι σημαντικό λοιπόν, να λειτουργήσουν όλα σωστά στο επερχόμενο ντέρμπι για να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να επανέλθει στις νίκες. Όπως είναι τα δεδομένα αυτή την στιγμή στην ομάδα μας, μια επιτυχία κόντρα στον Αποέλ θα έρθει να καταπραϋνει σε κάποιο βαθμό τις πληγές που άφησε τόσο αποκλεισμός από την Ευρώπη, όσο και η ανέλπιστη ισοπαλία με την Καρμιώτισσα. Σε αντίθετη περίπτωση η ήττα θα αυξήσει την μουρμούρα και την αμφίσβητηση.