Home TOP NEWS Αδειάζει το «Ηλίας Πούλλος» – Δουλειά με τους παρόντες

Αδειάζει το «Ηλίας Πούλλος» – Δουλειά με τους παρόντες


Με αρκετούς ποδοσφαιριστές εκτός προπονήσεων θα αρχίσει σε πρώτη φάση η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με την Πάφο.

Η αναμέτρηση αυτή θα διεξαχθεί σε δύο εβδομάδες και το τεχνικό τιμ θα πρέπει μέσα σε αυτό το διάστημα να δουλέψει, αρχικά με όσους ποδοσφαιριστές θα είναι στο Γέρι και από την επόμενη εβδομάδα όταν επιστρέψουν οι διεθνείς, με όλους τους παίκτες, στοχεύοντας στη βελτίωση σε κάποιους τομείς οι οποίοι μας κόστισαν βαθμούς.

Την ίδια στιγμή θα δοθεί η δυνατότητα σε κάποιους ποδοσφαιριστές να δουλέψουν και να ανεβάσουν το επίπεδο φυσικής τους κατάστασης και ετοιμότητας, όπως είναι οι Ψάλτης, Φράνσον και Αλιούμ. Κερδίζει επίσης χρόνο και ο Αμό, τον οποίο όμως δεν αναμένεται να δούμε στο γήπεδο ακόμα.

Θα είναι μία καλή ευκαιρία πάντως να αποφορτιστεί η ομάδα, να ηρεμίσει και να προσεγγίσει τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία. Χάθηκαν τσάμπα βαθμοί παρά την καλή εικόνα που παρουσιάζει και θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να γίνουμε ίσως και πιο ψυχροί στα παιχνίδια ώστε να πέρνουμε τα αποτελέσματα.

Οι διαφορές είναι μικρές, θα μπορούσαμε σίγουρα να ήμασταν στην πρώτη θέση, και η συνέχεια σίγουρα θα πρέπει να είναι καλύτερη αφού έχουμε μπροστά μας παιχνίδια που απαιτούν χαρακτήρα.