Home TOP NEWS Αλιούμ: Όαση στην έρημο ο Καμερουνέζος

Αλιούμ: Όαση στην έρημο ο Καμερουνέζος

Ο Αλιούμ χθες κόντρα στην ΑΕΖ κατέγραψε άλλη μια εμφάνιση με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία ήταν η τρίτη του μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.


Αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ στο οποίο δεν κατάφερε να δείξει πολλά, στην συνέχεια αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Άρη και ήταν ο ποδοσφαιριστής που από τα δικά του πόδια βγήκε η σέντρα και δημιουργήθηκε το γκολ της ισοφάρισης.

Δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Δόξα Κατωκοπιάς αφού έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού, όμως επανήλθε στην αγωνιστική δράση στον χθεσινοβραδινό αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΖ.

Ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός μπορούμε να πούμε με τα όσα έκανε στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε στο ματς με την ΑΕΖ ότι πραγματικά ήταν “όαση στην έρημο”, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 81ο λεπτό, με το “καλημέρα” έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 84ο λεπτό, τρία λεπτά αργότερα με ένα δυνατό σουτ τράνταξε το δοκάρι και δύο λεπτά μετά κάταφερε να χρηστεί σκόρερ.

Βλέπουμε λοιπόν τον Σαϊντού Αλιούμ παιχνίδι με παιχνίδι να προσαρμόζεται και να ανταποκρίνεται καλύτερα με το υπόλοιπο σύνολο και στα δεδομένα της ομάδας μας και σίγουρα με τα όσα δείχνει κάθε φορά μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι, θα δούμε πολλά και σίγουρα καλύτερα πράγματα από αυτόν.

Είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσθέσει ταχύτητα στην επιθετική γραμμή, ενώ κόντρα στην ΑΕΖ έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει και στο κομμάτι του σκοραρίσματος, έχει φαντάσια στο παιχνίδι του, αλλά και δυνατό πόδι.