Home TOP NEWS Άλλες δύο προπονήσεις και πάμε Πάφο με πίστη και θέληση για νίκη

Άλλες δύο προπονήσεις και πάμε Πάφο με πίστη και θέληση για νίκη


Ύστερα από δύο εβδομάδες με αρκετές απουσίες, προπονήσεις με περιορισμένο αριθμό βασικών παικτών, ένα ενδιάμεσο φιλικό και αναμονή για επιστροφή των διεθνών, η προετοιμασία σιγά σιγά ολοκληρώνεται. Απομένει η αποψινή προπόνηση και η αυριανή, με το τέλος της οποία θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή είδε με μεγάλη ικανοποίηση όλους του τους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν καλά από τις διεθνείς υποχρεώσεις τους. Είδε και τους υπολοποιπους με τους οποίους δούλεψε όλο αυτό το διάστημα να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πλέον είναι σε θέση να κάνει τις επιλογές του έχοντας… απλωμένο όλο το ρόστερ μπροστά του για να επιλέξει τους καλύτερους για τη δύσκολη αναμέτρηση με τη Πάφο.

Ο προπονητής έχει κατασταλάξει στο πως θα παρατάξει την ομάδα μεθαύριο. Θα δούμε κάποιους να επανέρχονται στο αρχικό σχήμα, κάποιους να μένουν εκτός και μέλημα είναι να συνεχίσει η ομάδα να παρουσιάζει το παραγωγικό ποδόσφαιρο μπροστά και να εμφανιστεί πολύ πιο συγυρισμένη πίσω.

Όλοι ξέρουν ότι απέναντι μας θα βρεθεί μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος όμως η πεποίθηση ότι αν η ομάδα φτάσει σε ένα καλό στάνταρ απόδοσης, μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε και όπουδήποτε, υπάρχει.