Home TOP NEWS Ανεβαίνει και δίνει επιπλέον ποιότητα…

Ανεβαίνει και δίνει επιπλέον ποιότητα…


Γίνεται διαχείρηση για την ώρα στην περίπτωση Φράνσον από τον προπονητή. Ερχόμενος στην ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν γνωστό πως θα χρειαζόταν χρόνος για να ανεβάσει το επίπεδο φυσικής κατάστασης του και να αρχίσει να καταγράφει ποιοτικό χρόνο στα παιχνίδια.

Μετά το φιλικό κόντρα στη ΜΕΑΠ στις 7 του Σεπτέμβρη, στο οποίο ο Σουηδός αγωνίστηκε 70 λεπτά, ακολούθησαν δύο συμμετοχές σε επίσημους αγώνες. Έπαιξε ένα δεκάλεπτο με τον Άρη και ακολούθως έπαιξε περίπου τον ίδιο χρόνο με τη Δόξα. Μάλιστα στον τελευταίο αγώνα έδωσε βοήθειες στην ομάδα, σε μία στιγμή στην οποία τις χρειαζόταν.

Θα δούμε αν θα επιλεγεί να παίξει και με την ΑΕΖ και πόσο ενώ θα είναι για αυτόν πολύ σημαντική η περίοδος της διακοπής αφού θα έχει πολλές μέρες προπονήσεων χωρίς υποχρεώσεις αγωνιστικές για να δουλέψει, να ανέβει ακόμα περισσότερο και να αρχίσει το συντομότερο να αποτελεί βασική επιλογή για τον προπονητή.

Πάντως το πρώτο του δείγμα, έστω στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε, είναι πολύ θετικό και φαίνεται πως θα αποτελέσει στο σύντομο μέλλον ποδοσφαιριστή της διαφοράς στο χώρο του κέντρου.