Home TOP NEWS Αποφασιστικότητα, πάθος, ουσία… για να επιβεβαιώσουμε την «ταμπέλα» που κουβαλούμε απόψε

Αποφασιστικότητα, πάθος, ουσία… για να επιβεβαιώσουμε την «ταμπέλα» που κουβαλούμε απόψε


Αυτά είναι τα παιχνίδια από τα οποία μία ομάδα που θέλει να χαρακτηρίζει εαυτόν «επίδοξη πρωταθλήτρια», δεν δικαιούται να καταγράφει απώλειες. Ήδη πέσαμε θύμα έκπληξης μία φορά στο πρωτάθλημα, σε εκείνο το απαράδεκτο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, έτσι πολυτέλεια για παρόμιας φύσης στραβοπάτημα δεν χωράει επ ουδενί.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει απόψε στο γήπεδο κουβαλώντας μεν τον τίτλο του φαβορί, αυτό ωστόσο δεν λέει τίποτα αν δεν επιβεβαιωθεί εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Ξέρουμε ότι θα βρούμε απέναντι μας μία αντίπαλο η οποία θα έχει την άγνοια κινδύνου. Η ΑΕΖ έρχεται στη Λευκωσία μη έχοντας κάτι να χάσει και αυτό είναι το επικίνδυνο για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Βέβαια, αντικειμενικά ομιλούντες η ποιότητα των δύο ομάδων, τουλάχιστον στη θεωρία, υπάρχει.  Από κει και πέρα είναι θέμα του πως θα εφαρμόσουμε στο παιχνίδι το πλάνο μας για βγάλουμε αυτή μας την ποιότητα και να την μετουσιώσουμε στο προσδοκόμενο αποτέλεσμα που είναι ασφαλώς η νίκη.

Η νεοφερμένη στην κατηγορία ΑΕΖ, είναι ομάδα που φτιάχνει φάσεις στα παιχνίδια της, απέδειξε ότι μπορεί να σκοράρει με σχετική ευκολία και αυτά θα πρέπει να τα αποτρέψουμε. Τόσο τη δημιουργία από πλευράς της ευκαιριών αλλά και το σκοράρισμα της.

Μία αποφασιστική, παθιασμένη και ουσιαστική ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν έχει να φοβάται τίποτα, όχι μόνο απέναντι στην αποψινή της αντίπαλο. Κι εμείς είμαστε ομάδα που μπορεί να καθηλώσει τον αντίπαλο της, που μπορεί να δημιουργήσει, που μπορεί να σκοράρει και βεβαίως που μπορεί να είναι αποτελεσματική και στην άμυνα.

Οπότε τα πράγματα απόψε δεν επιδέχονται ιδιαίτερης ανάλυσης. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιάσει έναν καλό εαυτό στον αγώνα τότε θα κερδίσει.

Γέμισε η ομάδα αυτή την εβδομάδα με την επιστροφή του Λέτσιακς αλλά και με την ανόδο, σε ότι αφορά στην ετοιμότητα, κάποιων σημαντικών ποδοσφαριστών. Ο Αυγουστή έχει πολλές επιλογές και αναμένουμε να δούμε το καλύτερο δυνατό σχήμα το οποίο θα φέρει εις πέρας την αποστολή του.

Ο αγώνας αρχίζει στις 7 το βράδυ και θα μεταδίδεται ζωντανά από την Primetel.