Home TOP NEWS Απόψε με την Γεωργία με στόχο να “τσιμπήσει” τους πρώτους της βαθμούς...

Απόψε με την Γεωργία με στόχο να “τσιμπήσει” τους πρώτους της βαθμούς – Η προσοχή μας στους πέντε ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ

Η Εθνική μας ομάδα φιλοξενείται σήμερα στο Mikheil Meskhi Stadium στις 16:00 από την Εθνική Γεωργίας σε παιχνίδι που θα γίνει στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του EURO2024.


Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά από έξι παιχνίδια παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας του ομίλου της με 0 βαθμούς και σήμερα θα επιδιώξει να πάρει κάτι από το παιχνίδι και να έχει το πρώτο βαθμολογικό της κέρδος. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 16:00 και θα μεταδοθεί από το ΡΙΚ.

Στο πράσινο στρατόπεδο η προσοχή θα είναι φυσικά στους πέντε ποδοσφαιριστές μας που κλήθηκαν σε αυτή. Τον Χαραλάμπους, Κούσουλο, Κακουλλή, Λοίζου και Παναγιώτου. Οι πρώτοι τρεις να σημειώσουμε ότι στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Νορβηγία πήραν χρόνο συμμετοχής, οι άλλοι δύο έμειναν στον πάγκο.

Σίγουρα το τεχνικό τιμ της ομάδας μας ελπίζει να δει όλους τους ποδοσφαιριστές να παίρνουν χρόνο για να επιστρέψουν στις προπονήσεις με λεπτά στα πόδια τα οποία θα τους κρατήσουν σε αγωνιστική εγρήγορση και την ίδια ώρα εύχονται να μπν προκύψει το οποιοδήποτε απροόπτο, αφού η συνέχεια για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι δύσκολη και χρειάζεται όλους τους ποδοσφαιριστές της υγιείς.