Home TOP NEWS Αθόρυβος, εργατικός, σταθερότατος… κέρδισε προ πολλού την εκτίμηση μας!

Αθόρυβος, εργατικός, σταθερότατος… κέρδισε προ πολλού την εκτίμηση μας!


Είναι αλήθεια πως οι συζητήσεις γύρω από το όνομα του Άνταμ Μάθιους είναι λίγες. Ο Ουαλός ακραίος μπακ ερχόμενος στην ΟΜΟΝΟΙΑ έμελλε να διανύσει μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά στο πρωτάθλημα, να πανηγυρίσει κι έναν τίτλο κυπέλλου και από ένα σημείο και μετά, όταν τραυματίστηκε σοβαρά ο Ψάλτης, να κουβαλήσει μόνος το βάρος στο δεξί άκρο της άμυνας.

Στην περσινή χρονιά έπαιξε 37 παιχνίδια ενώ φέτος αγωνίζεται ανελλιπώς, έχοντας καταγράψει έως τώρα μόνο παρουσίες στην εντεκάδα, 13 στον αριθμό. Από τα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου, όταν έμεινε εκτός δράσης ο Πάρης, ο Άνταμ παίζει κυριολεκτικά μόνος.

Όσο για την ανταπόκριση του είναι πραγματικά υποδειγματική. Σταθερότατος σε απόδοση, εγγύηση στη θέση του, κυρίως στα αμυντικά του καθήκοντα, ένας παίκτης με σωστές πάντα επιλογές στο παιχνίδι του και περιορισμό των λαθών σχεδόν στον απόλυτο βαθμό. Είναι ο ποδοσφαιριστής που τιμά το ψωμί του. Έχει κερδίσει την εκτίμηση όλων.

Φέτος μάλιστα δείχνει να γίνεται πολύ καλύτερος και στο επιθετικό κομμάτι. Είναι σίγουρα ένας ποδοσφαιριστή που χαίρεται να τον έχει στη διάθεση του ένας προπονητής και βεβαίως η χαρά είναι και δική μας που έχουμε έναν τέτοιο παίκτη, εξαιρετικό επαγγελματία στην ομάδα μας.

Respect Adam!