Home TOP NEWS Δουλειά στην άμυνα με τρεις απόντες

Δουλειά στην άμυνα με τρεις απόντες

Παρά το γεγονός ότι αυτές τις μέρες έχουμε την διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, στο “Ηλίας Πούλλος” συνεχίζονται κανονικά οι προπονήσεις έτσι ώστε η ομάδα να βρεθεί έτοιμη με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της.


Όπως έγινε γνωστό χθες από το Γέρι αυτό το διάστημα θα απουσιάζουν συνολικά 12 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κλήθηκαν στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα και σίγουρα το έργο του Σωφρόνη Αυγουστή και των συνεργατών του με τόσες πολλές απουσίες δεν είναι καθόλου εύκολου.

Σε προηγούμενα μας άρθρα αναφερθήκαμε στα γκολ που δέχθηκε η ομάδα μας σε 7 αγωνιστικές και σημειώσαμε ότι είναι μεγάλος αριθμός, αυτό το γνωρίζει και η τεχνική ηγεσία και στην περίοδο της διακοπής θα προσπαθήσει να το δουλέψει και να το διορθώσει.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν θα μπόρει φυσικά να δουλέψει μαζί με τους Λανγκ και Παναγιώτου που έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, όμως έχει στην διάθεση του, τους Ψάλτη, Κουλιμπαλί, Μίλετιτς, Σιπριάνο, Λέτσιακς και με αυτούς θα κάνει δουλειά για να μπορέσει να αλλάξει την εικόνα στην άμυνα.

Ακολουθούν τέσσερα παιχνίδια πολύ δυνατά με Πάφο FC, ΑΕΚ, Απόλλωνα, Ανόρθωση και σίγουρα η αμυντική συμπεριφόρα της ομάδας μας θα παίξει μεγάλο και σημαντικό ρόλο στο να μπορέσει να διεκδικήσει πράγματα από αυτά.