Home TOP NEWS «Εμείς ευθυνόμαστε για τα γκολ που δεχόμαστε»

«Εμείς ευθυνόμαστε για τα γκολ που δεχόμαστε»


Όσα είπε ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά τον αγώνα:

Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Δεν ξεκινήσαμε καλά και δίκαια βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Χάσαμε μονομαχίες, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε όμως δεν μας έβγαιναν πράγματα. Στο ημίχρονο μιλήσαμε και θελήσαμε να πάιξουμε το ποδόσαφιρο που μπορούμε. Μπορούσε ο αντίπαλο να σκοράρει κι άλλο γκολ όμως στο δεύτερο ημίχρονο, παρολο που δεχθήκαμε δύο γκολ, ήταν διαφορετικό παιχνίδι, η ομάδα έφτιαχνε ευκαιρίες και έπρεπε να είμαστε αποτελεσματικοί. Εκεί που ήταν 2-1 μπορούσαμε να το κάνουμε 3-1 και δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ και προσπαθούσαμε να το γυρίσουμε. Δεν έχει δικαιολογία. Χάσαμε 4 πολύτιμους βαθμούς, φάγαμε έξι γκολ από δύο ομάδες που παλεύουν για βαθμούς και γι αυτό ευθυνόμαστε εμείς. Από τη στιγμή που δίνουμε δικαιώματα αυτό πληρώνουμε. Συγχαρητήρια στην ΑΕΖ για την προσπάθεια, στον Λιάσο για τη δουλειά του αλλά κι εμείς μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον κόσμο, δεν τον ικανοποιήσαμε, συνεχίζουμε.

Για τις αλλαγές:  Ο Καρίμ μπήκε και έδωσε δύο ασίστ. Όσοι βρίσκονται στο ρόστερ δεν έχουν δικαιολογία. Ακόμα και 11 αλλαγές να έκανε έπρεπε να κερδίσουμε. Στην προπόνηση πολλές φορές αγωνίζονται μαζί. Δεν είναι αυτό το θέμα. Κάποια πράγματα δεν βγήκαν στο πρώτο μέρος και μείναμε πίσω στο σκορ.

Για την απώλεια βαθμών: Στο σημερινό παιχνίδι θα έκλεινε ένας κύκλος πριν τα δυνατά παιχνίδια. Μας προβληματίζει το ότι δεν κερίδσαμε δεύτερο παιχνίδι. Δεν τα καταφέραμε και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.