Home TOP NEWS Ενημέρωση από ΟΜΟΝΟΙΑ: «Δώδεκα παίκτες μας ενσωματώνονται με την Εθνική τους»

Ενημέρωση από ΟΜΟΝΟΙΑ: «Δώδεκα παίκτες μας ενσωματώνονται με την Εθνική τους»


Δώδεκα ποδοσφαιριστές μας θα απουσιάσουν αυτές τις ημέρες από το «Ηλίας Πούλλος» λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική τους ομάδα.

EΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ
Στην Εθνική Κύπρου έχουν κληθεί οι Λοΐζου, Κακουλλής, Κούσουλος, Χαραλάμπους και Παναγιώτου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη στις 21:45 τη Νορβηγία στη Λάρνακα και την Τρίτη στις 16:00 εκτός έδρας τη Γεωργία. Οι αγώνες είναι για τα προκριματικά του EURO 2024.

ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ
Ο Άνταμ Λανγκ κλήθηκε στην Εθνική Ουγγαρίας για τους προκριματικούς αγώνες του EURO 2024 απέναντι σε Σερβία (Σάββατο, 21:45) και Λιθουανία (Τρίτη, 21:45).

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ
Στην κλήση της Εθνικής Πράσινου Ακρωτηρίου βρίσκεται ο Γουίλι Σεμέδο. Θα ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής του στον φιλικό αγώνα με την Αλγερία την Πέμπτη στις 22:00.

ΕΘΝΙΚΗ ΓΟΥΙΝΕΑΣ ΜΠΙΣΑΟΥ
Στην κλήση της Εθνικής Γουινέας Μπισάου βρίσκεται ο Μορέτο Κασάμα, για το φιλικό που θα δώσει με τη Γουινέα την Παρασκευή στις 21:00.

ΕΘΝΙΚΗ ΝΙΓΗΡΙΑΣ
Ο Φράνσις Ουζόχο κλήθηκε στην Εθνική Νιγηρίας. Υπάρχει προγραμματισμένος φιλικός αγώνας με τη Σαουδική Αραβία την Παρασκευή στις 19:00.

ΕΘΝΙΚΗ ΙΡΑΝ
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ βρίσκεται στην κλήση της Εθνικής Ιράν για το φιλικό με την Ιορδανία, που θα γίνει την Παρασκευή στις 21:00.

ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ Κ21
Στην κλήση της Εθνικής Κύπρου Κ21 βρίσκεται ο Τίτος Προκοπίου. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τη Σλοβενία (13/10, 19:00) στην Κύπρο και τη Γαλλία εκτός έδρας (17/10, 19:30), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21.

ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ Κ19
Ο Παναγιώτης Ανδρέου κλήθηκε στην Εθνική Κύπρου Κ19 για προπονήσεις και φιλικό με την ΜΕΑΠ το οποίο θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 16:30.