Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Eπίτιμο μέλος του Ομίλου Παλαιμάχων ο Πρόεδρος, Σταύρος Παπασταύρου

Eπίτιμο μέλος του Ομίλου Παλαιμάχων ο Πρόεδρος, Σταύρος Παπασταύρου


Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ψες στο οίκημα του Σωματείου, ο Όμιλος Παλαιμάχων της ομάδας μας ανακήρυξε τον Πρόεδρο, Σταύρο Παπασταύρου, ως επίτιμο μέλος του.


Με την απόφαση αυτή ο Όμιλος Παλαιμάχων θέλησε να εκφράσει την εκτίμηση και τον σεβασμό του προς τον κ. Παπασταύρου, για την ανεκτίμητη προσφορά του προς την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αναμφίβολα αποτελεί ύψιστη τιμή για τον Πρόεδρο η αναγνώριση από τους ανθρώπους που έγραψαν με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και την γιγάντωσαν στο πέρασμα των χρόνων.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Παλαιμάχων κατά την ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων: “Ο Όμιλος μας διατηρεί άψογη συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομάδα. Οι άριστες μας σχέσεις μπορούν να αναπτυχθούν και να ενδυναμωθούν ακόμη περισσότερο. Καλωσορίζουμε τον Πρόεδρο στις τάξεις του Ομίλου μας και του ευχόμαστε μέσα από τις δράσεις του να καταφέρει να διασφαλίσει την παντοτινή αναγνώριση, αγάπη και σεβασμό που τυγχάνουν όλα τα μέλη μας”.

Από την πλευρά του ο κ. Παπασταύρου, αφού ευχαρίστησε τον Όμιλο Παλαιμάχων, σημείωσε: “Είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Σαν διοίκηση προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να συνεχίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει επιτυχίες και να δίνουμε χαρά στον κόσμο. Ο Όμιλος Παλαιμάχων είναι δίπλα μας και εμείς θέλουμε να ακούμε την άποψη και τη γνώμη σας σε διάφορα θέματα”.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετοί Παλαίμαχοι αστέρες της ομάδας μας, ο πρόεδρος του Σωματείου, Μάριος Αργυρίδης, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος, Δημήτρης Γρηγόρη και ο Πρόεδρος, Σταύρος Παπασταύρου.

Μετά το τελετουργικό ακολούθησε δεξίωση.