Home TOP NEWS Έτσι θα έχει αντίκρισμα η νίκη με την Πάφο

Έτσι θα έχει αντίκρισμα η νίκη με την Πάφο

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήγε στο προηγούμενο παιχνίδι με την Πάφο με την πλάτη στον τοίχο, αφού ήθελε μόνο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς για να μπορέσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά το ανέλπιστο στραβόπατημα με την ΑΕΖ.


Αν και βρισκόμαστε μόλις στην 9η αγωνιστική, δεν είναι υπερβολή να το πούμε, πως σε περίπτωση που χάναμε στο παιχνίδι στην Πάφο, θα χάναμε αυτομάτως και πολύτιμο έδαφος, κάτι που θα δημιουργούσε περισσότερη μουρμούρα και απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας μας.

Ευτυχώς τα πράγματα στο “Στέλιος Κυριακίδης” πήγαν καλά, η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε και μάλιστα με καθαρό σκορ, έμεινε κοντά στις πρώτες θέσεις και τώρα μπορεί να βλέπει τα επόμενα παιχνίδια που επίσης είναι ντέρμπι με ακόμη περισσότερη αισιοδόξια και σίγουρα καλύτερη ψυχολογία.

Φυσικά αυτό που δεν πρέπει να γίνει, είναι η ομάδα να παρασυρθεί από το καλό  αποτέλεσμα με την Πάφο FC και το “διπλό” στο “Στέλιος Κυριακίδης”. Η ομάδα πρόσθεσε άλλη μια νίκη σε μεγάλο παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα (προηγήθηκε αυτή με τον Αποέλ), ωστόσο για να έχει αντίκρισμα θα πρέπει να υπάρξει κι ανάλογη συνέχεια και στα επόμενα ματς.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του, αυτό το διάστημα φρόντισαν να κατέβασουν τους τόνους στις προπονήσεις και όλοι μαζί δουλεύουν τώρα για την επόμενη πρόκληση που είναι το παιχνίδι με τους “κιτρινοπράσινους” της Λάρνακας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται λοιπόν να αξιοποιήσει το μομέντουμ και την καλή ψυχολογία που της έδωσε το “διπλό” στο προηγούμενο ματς έτσι ώστε να υπάρξει ανάλογη συνέχεια και πραγματικό αντίκρισμα.