Home TOP NEWS H περίπτωση Τζιωνή, το συμβόλαιο του και η παρουσία του στις ΗΠΑ

H περίπτωση Τζιωνή, το συμβόλαιο του και η παρουσία του στις ΗΠΑ


Από τον Ιανουάριο του 2022, όταν πήρε την απόφαση να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και να μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, μέχρι και σήμερα κατέγραψε 53 συμμετοχές, σκόραρε τρία τέρματα ενώ μοίρασε μία ασίστ ως ποδοσφαιριστής της Σπόρτινγκ Κάνσας.

Το συμβόλαιο του Μαρίνου Τζιωνή ολοκληρώνεται την 31η Δεκεμβρίου του 2024. Eίναι 22 ετών και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν θα σκεφτεί τον επαναπατρισμό.

Έχει πάντως όλο το μέλλον μπροστά του, προφανώς και η πόρτα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα είναι γι’ αυτόν ανοικτή και σίγουρα ένας παίκτης Κύπριος, βγαλμένος από τα σπλάχνα της ομάδας, τόσο ποιοτικός πάντα ενδιαφέρει.

Για την ώρα είναι απόλυτα προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με τη νυν ομάδα του. Φέτος έχει καταγράψει 21 συμμετοχές, στις πλείστες ήρθε από τον πάγκο. H ομάδα του είναι στην 8η θέση με 44 βαθμούς, 12 πίσω από την πρώτη θέση στη Δυτική περιφέρεια.

Παρακολουθούμε ασφαλώς την πρόοδο του και γι’ αυτόν θα αρχίσουν να λέγονται περισσότερα όταν πλησιάζει να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του. Κι εφόσον ο τεχνικός μας διευθυντής είπε πως όλοι οι καλοί Κύπριοι έχουν θέση στην ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν θα μπορούσε η συγκεκριμένη περίπτωση να τον αφήνει ασυγκίνητο.