Home TOP NEWS Η αναγκαία βελτίωση στην άμυνα και… οι επιθετικές αρετές!

Η αναγκαία βελτίωση στην άμυνα και… οι επιθετικές αρετές!

Η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας μας στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΖ δεν ήταν και η καλύτερη κάτι, που είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί τρία γκολ, προβληματίζοντας αρκετά τον Σωφρόνη Αυγουστή και τους συνεργάτες του.


Ο Κύπριος τεχνικός αυτό το διάστημα που η ομάδα δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα λόγω της διακοπής για της Εθνικές ομάδες, προσπάθησε στις προπονήσεις και με όσους παίκτες είχε στην διάθεση του, να διορθώσει κάποια πράγματα όσον αφορά την αμυντική λειτουργία, θέλοντας αυτά να τα δει να εφαρμόζονται από το αυριανό παιχνίδι με την Πάφο.

Δεν ξέρουμε αν ο Σωφρόνης Αυγουστή θα επιδιώξει να διορθώσει την κακή εικόνα της άμυνας με αλλαγές προσώπων στο βασικό σχήμα ή αν έχει κάτι άλλο στο μυαλό του, όμως επιβάλλεται και είναι αναγκαίο, η ΟΜΟΝΟΙΑ αύριο να παρουσιαστεί στο “Στέλιος Κυριακίδης”κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα όπως είναι η Πάφος FC αλλαγμένη προς το καλύτερο στα μετόπισθεν.

Η ομάδα μας λοιπόν καλείται αύριο να παρουσιαστεί με καλύτερη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές να κάνουν πράξη αυτά που δούλεψαν στις προπονήσεις, έτσι ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να μπορέσει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να αρχίσει να γίνει καλύτερη στον τομέα αυτό.

Κύριο μέλημα στο “Στέλιος Κυριακίδης” είναι η ΟΜΟΟΙΑ να μην δεχθεί γκολ. Απ’ εκεί και πέρα το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή έδειξε με τα 17γκολ που πέτυχε μέχρι τώρα, ότι έχει τις επιθετικές αρετές για να κάνει την ζημιά σε κάθε αντίπαλο και να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει.