Home TOP NEWS Η ένταση που ζητά ο Σωφρόνης στο Γέρι, βγαίνει στους αγώνες από...

Η ένταση που ζητά ο Σωφρόνης στο Γέρι, βγαίνει στους αγώνες από τους παίκτες


Την ευκαιρία που του έδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, να δουλέψει ξανά σε έναν μεγάλο σύλλογο και να διεκδικήσει και να κατακτήσει τίτλους, την αρπάζει από τα μαλλιά ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα άρχισε να αφήνει το στίγμα του, να αλλάζει την αγωνιστική όψη της ομάδας και να την οδηγεί λίγους μήνες μετά στην κατάκτηση του κυπέλλου.

Είναι παθιασμένος προπονητής, αυτό φαίνεται και στο γήπεδο, πολύ αποφασιστικός, έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος», έχοντας να διαχειριστεί ένα ρόστερ με τους πλείστους να είναι εν δυνάμει βασικοί, ενώ έχει εμφυσήσει στην ομάδα τη δική του επιθετική φιλοσοφία, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να γίνεται στο γήπεδο ολοένα και πιο ελκυστική ομάδα.

Το πλάνο από το βίντεο που ανέβηκε χθες από την προπόνηση, με πρωταγωνιστική τον ίδιο τον Αυγουστή και στο οποίο φαίνεται η ένταση που θέλει να βλέπει από τους ποδοσφαιριστές του, είναι χαρακτηριστικό.

O Αυγουστή πήρε στα χέρια του μία προβληματική, αγωνιστικά, ομάδα και μέσα από τη δουλειά του είναι σήμερα σε θέση να λέει πως διεκδικεί διακρίσεις. Ήδη ο πρώτος καταγεγραμμένος πράσινος τίτλος για τον Σωφρόνη είναι γεγονός και τώρα όλοι περιμένουμε συνέχεια.

Βέβαια κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τίτλους όμως αυτό που γίνεται στο Γέρι μας κάνει αισιόδοξους και είμαστε σίγουροι ότι τις πιθανότητες μας θα τις κυνηγάμε πάντοτε μέχρι τέλους.