Home TOP NEWS Η προετοιμασία και τα αγωνιστικά δεδομένα πριν την ΑΕΖ

Η προετοιμασία και τα αγωνιστικά δεδομένα πριν την ΑΕΖ


Απομένουν τρεις προπονήσεις για να ολοκληρώσει την προετοιμασία της η ομάδα για το παχνίδι που ακολουθεί στο πρωτάθλημα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει ήδη στο μυαλό του τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα θα παραταχθεί το Σάββατο κόντρα στην ΑΕΖ για να πετύχει το ζητούμενο.

Έγινε η μελέτη της αντιπάλου και το ζητούμενο πλέον είναι να μπορεί ο προπονητής να επιλέξει ότι καλύτερο διαθέτει, να κάνει δηλαδή τις επιλογές του και βάση των αναγκών του αγώνα.

Από το τελευταίο παιχνίδι απουσίασαν οι Λέτσιακς και Αλιούμ λόγω κάποιων προβλημάτων που αντιμετώπισαν με τραυματισμούς. Ο Τσέχος ακραίος αμυντικός είναι καλά και θα είναι σίγουρα στη διάθεση του προπονητή του. Ο νεαρός Αφρικανός επιθετικός θεωρείται για την ώρα αμφίβολος, με τις πιθανότητες να προλάβει να είναι με το μέρος του. Πάντως το τεχνικό επιτελείο δεν συνηθίζει να παίρνει ρίσκα, έτσι αν κριθεί ότι ο παίκτης δεν είναι απολύτως καλά δεν θα είναι ούτε στον επόμενο αγώνα διαθέσιμος.

Από κει και πέρα οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Αυγουστή. Η ομάδα είναι σε καλή αγωνιστική αλλά και ψυχολογική κατάσταση και προετοιμάζεται για να καταγράψει, για πρώτη φορά φέτος, δεύτερη συνεχόμενη νίκη.