Home TOP NEWS Ημίχρονο: Πιέσαμε, δεν βρήκαμε την ουσία και είμαστε πίσω στο σκορ με...

Ημίχρονο: Πιέσαμε, δεν βρήκαμε την ουσία και είμαστε πίσω στο σκορ με πέναλτι


Μπήκε στο γήπεδο για να επιβάλει το παιχνίδι της η ομάδα ενώ θέλησε να επιτεθεί από το ξεκίνημα. Οι πρώτες δύο τρεις επιθέσεις μας δεν έβγαλαν κάτι ουσιαστικό και δεν απειλήσαμε.

Μετά το δεκάλεπτο άρχισε και η Δόξα να προσπαθεί να κρατήσει λίγο περισσότερο τη μπάλα επιδιώκοντας να ισορροπήσει κάπως και πάτησε για πρώτη φορά τη περιοχή μας στο 15ο λεπτό.

Ήταν μίκρό όμως εκέινο το διάστημα αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέλαβε ξανά την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε μάλιστα και μεγάλη ευκαιρία με τον Κακουλλή.

Σε μία ανύποπτη φάση στο 24′, και σε μία αντεπίθεση της Δόξα, βγήκε μπαλιά στη περιοχή μας ο Κούσουλος έπιασε κεφαλιά, ο επιθετικός έπεσε και σφυρίχθηκε πέναλτι για να σκοράρει ο Σαντίκ.

Πιέσαμε στη συνέχεια όμως δεν μπορούσαμε να φτιάξουμε φάσεις.

 

Α’ Ημίχρονο

Ένα φάουλ κέρδισε ο Σίμιτς στο 8ο λεπτό πλάγια δεξιά κόντα στη περιοχή. Εκτέλεσε ο Μπέζους έξυπνα στο ύψος του πέναλτι για τον Σεμέδο ο οποίος έχασε καλή ευκαιρία, χωρίς να καταγράψει ωστόσο τελική αφού πηγε να ντριμπλάρει.

Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε με τον Κακουλλή στο 16ο λεπτό. Πήρε πάσα χαμηλά στη περιοχή από τον Σιπριάνο, σούταρε με μία με το αριστερό όμως απέκρουσε με τα πόδια ο Σισκόφσκι.

Σουτ έξω από την περιοχή έκανε ο Χάμπος το οποίο ήταν άστοχο στο 20ο λεπτό.

Σέντρα βγήκε από τον Σιπριάνο από αριστερά, η μπάλα πήγαινε μέσα όμως ο Σισκόφσκι έδιωξε σε κόρνερ. Στο 21ο λεπτό.

Απευθείας εκτέλεσε ένα φάουλ από δύσκολη γωνία από δεξιά ο ΜΠέζους, απέκρουσε ο Σισκόφσκι.

Στο 24ο λεπτό βγήκε στην αντεπίθεση η Δόξα, ο Ασάντε έκανε μπαλιά στη περιοχή, ο Ντρούγιτς έπισαε άστοχη κεφαλιά όμως ο Σολωμού σφύριξε πέναλτι για σπρώξιμο του Κούσουλου. Το εκτέλεσε ο Σαντίκ και σκόραρε. 

Ένα μακρινό σουτ του Κούσουλου πέρασε συρτά έξω.

Ο Μπέζους έδωσε μια εξαιρετική πάσα στον κενό χώρο, ο Κακουλλής έτρεξε να προλάβει, όμως ο Σισκόφσκι σε ρόλο λίμπερο βγήκε εκτός της περιοχής κι απομάκρυνε στο 36′.

Κεφαλιά από Κούριτς πάνω στον Φαμπιάνο ύστερα από στημένο στο 41′.

Στο 49 εκτελέστηκε κόρνερ, έκανε αδύναμη κεφαλιά ο Παναγιώτου και έδιωξαν σε νέο κόρνερ οι της Δόξας.