Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Σκοράραμε δις, πιεστήκαμε, αμυνθήκαμε και τώρα… εξαρτάται από εμάς

Ημίχρονο: Σκοράραμε δις, πιεστήκαμε, αμυνθήκαμε και τώρα… εξαρτάται από εμάς


Έδειχνε να είναι κάπως πιο επικίνδυνη στην επίθεση η ΟΜΟΝΟΙΑ στο ξεκίνημα, αν και ήταν η Πάφος η ομάδα που κρατούσε μπάλα. Το λάθος του Ναμ στο 11ο λεπτό, ο οποίος έκανε χέρι στη περιοχή, έδωσε την ευκαιρία για γκολ από την άσπρη βούλα και ο Μπέζους μας έδωσε προβάδισμα.

Η Πάφος επιχείρησε να πιέση στη συνέχεια για να απαντήσει όμως ήταν ο Σεμέδο αυτός που σκόραρε ξανά για την ομάδα, ύστερα από πάσα του Κακουλλή, για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων.

Συνέχισε να προσπαθεί να κυκλοφορήσει μπάλα για να φτιάξει φάσει η Πάφος όμως δεν έβρισκε τρόπο, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να δείχνει απειλητική όποτε έβγαινει μπροστά.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Πάφος ήταν η ομάδα που προσπαθούσε συνεχώς να δημιουργήσει. Περάσαμε δύσκολα όμως αμυνθηκαμε καλά.

 

Α’ Ημίχρονο

Η πρώτη φάση ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 3ο λεπτό όταν ο Μάθιους έστειλε χαμηλά σέντρα στη περιοχή, έκανε με μία το σουτ ο Κακουλλής πάνω στον Ίβουσιτς.

Στο 11ο λεπτό ο Ναμ έκανε χέρι στη περιοχή και σφυρίχθηκε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μπέζους και σκόραρε. 

Στο 16ο λεπτό ο Κακουλλής πέρασε υπέροχη κάθετη πάσα στον Σεμέδο βγάζοντας τον τετ-α-τετ με τον Ίβουσιτς, πλασαρε σωστά ο Γουίλι και σκόραρε.

Ένα κακό σουτ έκανε ο Κακουλλής στο 23ο λεπτό έξω από τη περιοχή.

Ευκαιρία έχασε ο Τάνκοβιτς στο 40ο λεπτό ύστερα από συρτή σέντρα του Μάνγκα. Απέκρουσε ο Φαμπιάνο.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Μπέζους

Εκπληκτική επέμβαση έκανε ο Φαμπιάνο σε δύσκολο σουτ του Μπότσκαι στο 44ο λεπτό.