Home TOP NEWS Match Report: Μοιρασιά σε έναν αγώνα με λίγες φάσεις και τις πιο...

Match Report: Μοιρασιά σε έναν αγώνα με λίγες φάσεις και τις πιο κλασικές στο τέλος για εμάς


Έψαξε με περισσότερη θέρμη το γκολ στα τελευταία στάδια του αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ, έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει. Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές μέτριο καθ’ όλη τη διάρκεια του με λίγες φάσεις και χωρίς τον καλό ρυθμό. Το δοκάρι του Μπέζους σε εκτέλεση φάουλ και 1-2 καλές στιγμές με Κούσουλο και Αλιούμ προς το τέλος ήταν ότι καλύτερο είδαμε από το παιχνίδι.

Μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι όμως στο τέλος, με βάση τα όσα είδαμε το στείρο 0-0 αντιπροσωπεύει την εικόνα του αγώνα.

Άρχισε με φάσεις το παιχνίδι στις δύο εστίες και από τα πρώτα δευτερόλεπτα φάνηκε η επιθετική τους διάθεση. Δεν είχε όμως συνέχεια αυτό το ξεκίνημα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορούσε στα πρώτα λεπτά να βρει τρόπο να πάρει τη μπάλα κοντά στην αντίπαλη περιοχή ενώ η αντίπαλος μας κρατούσε τη μπάλα στο δικό μας μισό.

Έδειχνε κάπως αποσυντονισμένη η ομάδα στα πρώτα λεπτά και όσο περνούσε ο χρόνος η ΑΕΚ ανέβαζε περισσότερους παίκτες μπροστά. Έπρεπε να περάσουν 18 λεπτά για να δημιουργήσουμε μία φάση με προϋποθέσεις και νε μείνουμε λίγο μπροστά.

Μετά το 20 λεπτό η ομαδα έφερε το παιχνίδι σε μία ισορροπία, πήρε περισσότερο τη μπάλα και προσπάθησε να δημιουργήσει.

Γενικώς δεν έγινε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, έγιναν λάθη και από τις δύο ομάδες ενώ επιθετικά είδαμε λίγα πράγματα από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Προέκυψε η αναγκαστική αλλαγή του Σίμιτς λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό ήταν το ίδιο. Δεν μπορούσε να βγάλει φάση καμία από τις δύο ομάδες οι οποίες ήταν ιδιαίτερα συντηρητικές στο παιχνίδι τους. Αμφότερες αδυνατούσαν να βρουν τους διαδρόμους για να φτάσουν μπροστά στο αντίπαλο τέρμα.

Βρήκαμε φάση με τον Μπέζους, είχαμε ευκαιρία με τον Κούσουλος και τον Αλιούμ στα τελευταία λεπτά όμως το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Α’ Ημίχρονο

Η πρώτη φάση ήρθε νωρίς για την ΑΕΚ. Έκανε μπαλιά ο Ντίμερς στη περιοχή μας, ο Φραν Σολ έκανε κεφαλιά πάνω στον Φαμπιάνο.

Στο 19ο λεπτό ο Μπέζους εκτέλεσε προς την εστία, απέκρουσε ασταθώς και ο Κακουλλής έκανε δεύτερη προσπάθεια για γκολ όμως η μπάλα πήγε πάνω στον τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Καλή ευκαιρία έχασε ο Κακουλλής στο 23ο λεπτό όταν πήρε πάσα από τον Μπέζους στη περιοχή, έκανε σουτ με παίκτη μπροστά του το οποίο απέκρουσε ο Πίριτς σε κόρνερ.

Ένα σουτ από τον Τόγκια στο 25′ η μπάλα έφυγε ψηλά.

Εκτός ο Σίμιτς με μυικό πρόβλημα στο 42ο λεπτό μπήκε ο Λοΐζου.

Στο τέλος το ημιχρόνου σκόραρε ο Κακουλλής όμως στην πάσα του Μπασιρού ήταν φανερά εκτεθειμένος.

Σουτ από τον Σάντσεζ έξω από τη περιοχή μας ήταν άστοχο

Β’ Ημίχρονο

Η πρώτη φάση ήρθε από το Λοΐζου ο οποίος μέκανε σουτ μέσα από τη περιοχή, πρόλαβε όμως να βάλει κόντρα αμυνόμενος και να στέλνει σε κόρνερ.

Κίτρινη κάρτα δεχθηκε ο Μπασιρού για φάουλ στον Λέδες.

Μπήκε ο Καρίμ στο 67ο λεπτό στη θέση του Κακουλλή

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Κούσουλος.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε λίγο αργότερα και ο Σεμέδο.

Στο 77ο λεπτό ο Μπεζούς κέρδισε φάουλ έξω από τη περιοχή της ΑΕΚ, το εκτέλεσε ο ίδιος με τη μπάλα να κτυπά στο δοκάρι.

Στην εξέλιξη της φάσης ο Κούσουλος πήρε πάσα μπροστά στο τέρμα έκανε πλασέ με τον Πίριτς να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ.

Μπήκαν στο γήπεδο οι Αλιούμ και Χαραλάμπους στο 79ο λεπτό στη θέση των Μπέζους και Μπασιρού.

Στο 82ο λεπτό ο Σεμέδο πήρε μία φάση πάνω του, μπήκε στη περιοχή τελείωσε με άστοχο σουτ.

Σουτ από τον Αλιούμ στο 88ο λεπτό απέκρουσε ασταθώς ο Πίριτς.

Το σουτ  του Ντίμερς στο 90′ έφυγε ψηλά.