Home TOP NEWS Με φάρο τα παιχνίδια κυπέλλου και τελευταίο στο πρωτάθλημα!

Με φάρο τα παιχνίδια κυπέλλου και τελευταίο στο πρωτάθλημα!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ενώπιον της ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι μπροστά της απέναντι στην Πάφο FC και σε ένα γήπεδο που τα τελευταία χρόνια της βγαίνει κυρίως “ξινό” σε κάθε επίσκεψη της εκεί,


Την φετινή σεζόν το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή απώλεσε δύο βαθμούς στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, ενώ στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν στο συγκεκριμένο γήπεδο έχασε από τον Ακρίτα Χλώρακας.

Φυσικά η ομάδα μας την σεζόν που πέρασε είχε και δύο καλά αποτέλεσματα στο “Στέλιος Κυριακίδης” με την Πάφο FC. Πήρε “χ” στο κύπελλο 1-1, αποτέλεσμα που τελικά την άφησε ζωντανή για την πρόκριση, ενώ στα πλέι – οφ κατάφερε να νικήσει την Πάφο με 0-1 με ένα υπέροχο γκολ του Λέτσιακς.

Οι πράσινοι λοιπόν θα πάνε την ερχόμενη Δευτέρα (23/10) στο “Στέλιος Κυριακίδης” με φάρο τις δύο αναμετρήσεις για να παλέψει για το τρίποντο με το οποίο θα ξεκινήσει με το “δεξί” την σειρά των συνεχόμενων ντέρμπι.

Σίγουρα μια ενδεχόμενη επιτυχία κόντρα στην Πάφο FC θα δώσει τεράστια ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή ενόψει της δύσκολης συνέχειας.