Home TOP NEWS Με πάθος και… κατάθεση ψυχής για το δεύτερο “διπλό”

Με πάθος και… κατάθεση ψυχής για το δεύτερο “διπλό”

Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε λίγες ώρες θα ταξιδέψει στην Πάφο για να αντιμετωπίσει στο “Στέλιος Κυριακίδης” την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή είναι η 4η φορά την φετινή σεζόν μέχρι στιγμής που θα αγωνιστεί εκτός έδρας και θέλει αυτή την φορά να φύγει ξανά με το “διπλό”, όπως έπραξε και στο παιχνίδι της στην Περιστερώνα με την Δόξα.

Σίγουρα σε σχέση με το παιχνίδι με την Δόξα το οποίο ήρθε και η πρώτη εκτός έδρας νίκη, το επίπεδο δυσκολίας με την Πάφο FC θα είναι ακόμη πιο δύσκολο, γι’ αυτό και οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή θα πρέπει να καταθέσουν ψυχή και να αγωνιστούν με πάθος από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα.

Είναι σημαντικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ να μπορέσει να φύγει από το “Στέλιος Κυριακίδης” με το θετικό αποτέλεσμα, καθώς στις επόμενες αγωνιστικές θα ακολουθήσουν άλλα τρία ντέρμπι, τα δύο συνεχόμενα με ΑΕΚ και Απόλλωνα, εντός και μια νίκη απέναντι στην Πάφο θα τονώσει την ψυχολογία και θα δώσει αγωνιστική ώθηση στους παίκτες μας.