Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Mε τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται η αγωνιστική – Τα φώτα στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”...

Mε τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται η αγωνιστική – Τα φώτα στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” (Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις)

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.


Οι τρεις αναμετρήσεις που θα ξεκινήσουν την ίδια ώρα (19:00) θα λάβουν χώρα στο Στάδιο “Αλφαμέγα” (Λεμεσό), στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” (Λάρνακα) και στο γήπεδο του Εθνικού Άχνας (Δασάκι της Άχνας).

Στο Στάδιο “Αλφαμέγα” ο Απόλλωνας θα φιλοξενήσει την ουραγό της βαθμολογίας, Δόξα Κατωκοπιάς. Οι “κυανόλευκοι” είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη και θα επιδιώξει να το επιβεβαιώσει και στον αγωνιστικό χώρο. Απ’ την άλλη η Δόξα θα ψάξει τον πρώτο ή τους πρώτους βαθμούς της στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” θα γίνει το μεγάλο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Άρη Λεμεσού. Η “Κυρία” θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει τη νίκη, ενώ ο Λεμεσιανός σύλλογος θα πάει στη Λάρνακα με την φόρα της νίκης επί της Ράντζερ για να πάρει το “διπλό”.

Στο Δασάκι της Άχνας ο Εθνικός Άχνας θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ. Ο Εθνικός Άχνας μετά την πεντάρα που δέχθηκε από τον Αποέλ θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Απ’ την άλλη η ΑΕΛ θα ψάξει νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια στα οποία μέτρησε τρεις ήττες και μια ισοπαλία.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας:

Απόλλωνας – Δόξα (Cytavision)
Ανόρθωση – Άρης (Cablenet)
Εθνικός Άχνας – ΑΕΛ (Cytavision)

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα:

Νέα Σαλαμίνα – Καρμιώτισσα 2-0
ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΖ 3-3
Οθέλλος Αθηαίνου – Αποέλ 0-1
Πάφος FC – ΑΕΚ 0-0