Home TOP NEWS Να βάλει και την ΑΕΚ στην “λίστα” του!

Να βάλει και την ΑΕΚ στην “λίστα” του!


Την δεδομένη στιγμή που γράφουμε αυτό το κείμενο, ο Σεμέδο είναι ο παίκτης μέσα στην ομάδα μας που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας κι αυτό φαίνεται κι από τους αριθμούς του.

Ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός σε 13 συνολικά εμφανίσεις του με την Πράσινη φανέλα έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα συνολικά πέντε φορές κι αυτό έγινε μάλιστα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με Άρη, Δόξα, ΑΕΖ και Πάφο, ενώ μετράει και δύο ασίστ.

Τόσο ο Σωφρόνης Αυγουστή, όσο και ο κόσμος της ομάδας μας, περιμένει τώρα που πήρε φόρα ο Γουίλι Σεμέδο να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και να βοηθάει στο σκοράρισμα την ομάδα μας, για να μπορέσει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.

Τώρα η ομάδα μας, έχει μπροστά της το παιχνίδι με την ΑΕΚ Λάρνακας και όλοι ευελπιστούμε ότι, ο Σεμέδο θα κάνει ανάλογη εμφάνιση όπως τα προηγούμενα ματς και θα δει ξανά δίχτυα βάζοντας και την ΑΕΚ στην “λίστα” του.

Πάντως που αγωνίστηκε ξανά στην Κύπρο με την φανέλα της Αλκής, αλλά και της Πάφου ο Σεμέδο, η ΑΕΚ ήταν μια από τις ομάδες που δεν κατάφερε να την “πληγώσει” και θα επιδιώξει να το κάνει την ερχόμενη Κυριακή.