Home TOP NEWS Ο Σίμιτς και ο ανταγωνισμός με Λοίζου

Ο Σίμιτς και ο ανταγωνισμός με Λοίζου

Ο Σωφρόνης Αυγουστή φαίνεται ότι πλέον έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό για το ποδοσφαιριστή που θα καλύπτει την δεξιά πτέρυγα της επιθετικής γραμμής κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Βέλικο Σίμιτς.


Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ξεκίνησε σε 7 παιχνίδια ως βασικός, σε ένα έμεινε εκτός αποστολής λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε με τον Αποέλ.

Ο Σίμιτς έχει προσθέσει μέχρι σήμερα 443λεπτά στα πόδια του και κατάφερε να πετύχει ένα γκολ και να γράψει μια ασιστ στο ενεργητικό του στον φετινό μαραθώνιο, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι με την Πάφο ήταν ο ποδοσφαιριστής που κέρδισε το φάουλ, από το οποίο προήλθε στην συνέχεια το κερδισμένο πέναλτι για την ομάδα μας.

Απ’ την άλλη ο Λοίζος Λοίζου αγωνίστηκε επίσης σε 7 παιχνίδια, ωστόσο έχει καταγράψει τα μισά λεπτά του Σίμιτς, αφού στους πλείστους αγώνες μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή αντικαθιστώτνας τον Σέρβο εξτρέμ. Στο μοναδικό παιχνίδι που ξεκίνησε ως βασικός ο Λοίζου ήταν σε αυτό με τον Άρη που απουσιάζει ο Σίμιτς.

Όπως φαίνεται κι από τους αριθμούς των δύο ποδοσφαιριστών, αλλά και το 7-1 ανάμεσα στους δύο, ο Βέλικο Σίμιτς ήρθε στην ομάδα για να δημιουργήσει ένα υγιή ανταγωνισμό και σίγουρα για να “σπάσει” αυτό το 7-1 και να πάρει ξανά φανέλα βασικού ο Λοίζος Λοίζου θα πρέπει να ανεβάσει κατακόρυφα την αποδόση του.