Home TOP NEWS Οι τρεις που πάνε σερί έχουν ανάγκη για ανάσες

Οι τρεις που πάνε σερί έχουν ανάγκη για ανάσες


Από την αρχή της σεζόν τρεις ποδοσφαιριστές πάνε… κορδόνι. Έχουν αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια βασικοί και έχουν καταγράψει τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά. Είναι η τριάδα η οποία απέχει σε χρόνο συμμετοχής από τους αμέσως επόμενους.

Πρόκειται για τους Φαμπιάνο, Σεμέδο και Μάθιους, με τον τελευταίο μάλιστα να τραυματίζεται στο τελευταίο μας παιχνίδι και να γίνεται ανγκαστικά αλλαγή.

Συγκεκριμένα ο Φαμπιάνο έχει παίξει μέχρι σήμερα 1080 λεπτά, ο Σεμέδο 1027 κι ακολουθεί ο Μάθιους με 970. Οι αμέσως επόμενοι του Μάθιους είναι οι Κακουλλής και Μπέζους με περίπου 200 λεπτά λιγότερα.

Σίγουρα θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να πάρουν τις ανάσες τους. Σε ότι αφορά στον Φάμπι, είναι στην αναμονή ο Ουζόχο όταν και εφόσον κληθεί.

Ο Σεμέδο δείχνει σήμερα αναντικατάστατος ωστόσο με την άνοδο του Λοΐζου και την πλήρη ετοιμότητα του Αλιούμ θα μπορέσει να ξεκουραστεί όταν είναι αναγκαίο. Eίμαστε και στην αναμονή του Αλιούμ.

Η επιστροφή του Ψάλτη ήρθε στο καταληλότερο σημείο, για τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας και σύντομα, αν όχι άμεσα, θα χρειαστεί κι αυτός.