Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολοκλήρωνεται η προετοιμασία βγαίνει η αποστολή

Ολοκλήρωνεται η προετοιμασία βγαίνει η αποστολή


Χωρίς τη δυνατότητα να πάρουν ανάσα οι ποδοσφαιριστές, προετοιμάστηκαν για τον αυριανό αγώνα. Την περασμένη Δευτέρα η ομάδα κέρδισε στη Πάφο και ακολούθησε ένα γεμάτο τετραήμερο προπονήσεων ώστε να δοθεί συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα. Το απόγευμα θα γίνει η τελευταία προπόνηση με τον Σωφρόνη Αυγουστή να έχει ήδη καταλήξει στο πλάνο που θα ακολουθήσει αύριο στο ΓΣΠ.

Είναι θετικό το γεγονός ότι για την ώρα δεν προκύπτουν αγωνιστικά προβλήματα. Η ομάδα έδειξε να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό θέλει να το επιβεβαιώσει και αύριο, σε έναν αγώνα στον οποίο απέναντι μας θα βρεθεί μία ομάδα η οποία έχει απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς για να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Θέλουμε κι εμείς τους βαθμούς, μέσα στην έδρα μας για να κάνουμε ακόμα ένα βήμα προς τα πάνω και να πάρουμε επιπλέον ώθηση για τη συνέχεια.

Δεν θα πρέπει να αναμένουμε ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις στο σχήμα αλλά και στις επιλογές του Σωφρόνη κόντρα στην ΑΕΛ. Με το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το παιχνίδι.