Home TOP NEWS Όταν ο Αλεξάντερ Άρνολτν (Λίβερπουλ) αντιμετώπισε τον Μπάρκερ και ήταν… ασταμάτητος!

Όταν ο Αλεξάντερ Άρνολτν (Λίβερπουλ) αντιμετώπισε τον Μπάρκερ και ήταν… ασταμάτητος!


Μία δήλωση του διεθνούς Αγγλου ακραίου αμυντικού της Λίβερπουλ, Αλεξάντερ Άρνολντ, προκαλεί πολύ μεγάλη εντύπωση. Ο 25χρονος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον πρώην ποδοσφαιριστή μας, Μπράντον Μπάρκερ, λέγοντας ότι ακόμα θυμάται ένα παιχνίδι απέναντι του, στο οποίο ο πρώην ΟΜΟΝΟΙΑτης ήταν ασταμάτητος.

Το πολύ ενδιαφέρον θέμα στην ιστοσελίδα kerkida.net:

Στην Κύπρο θα ξεχαστεί (αν δεν έχει ξεχαστεί ήδη) εύκολα, αλλά ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ τον θυμάται μια ζωή!

Ο λόγος για τον Μπράντον Μπάρκερ, τον Άγγλο μεσοεπιθετικό που αγωνίστηκε πέρσι στην Ομόνοια, χωρίς επιτυχία. Ωστόσο, ο Άρνολντ δεν τον ξεχνάει!

Ο ακραίος μπακ της Λίβερπουλ, σε συνέντευξη που παραχώρησε όταν ρωτήθηκε για τον παίκτη που του δημιούργησε τα πιο πολλά προβλήματα στην καριέρα του, ξεχώρισε τον Μπάρκερ όταν αυτός ήταν στην U21 της Μάντσεστερ Σίτι…

“Θα έλεγα ότι ο Μπράντον Μπάρκερ, ο οποίος έπαιζε για τη Μάντσεστερ Σίτι. Ήμουν 18 ετών, έπαιζα για τους κάτω των 21 ετών, ήταν η πρώτη φορά που πήγα στο Άνφιλντ και χάσαμε με 3-0. Σκόραρε δύο γκολ και έδωσε και ασίστ. Ακόμα και σήμερα νομίζω ότι είναι ο αντίπαλος που με “κατέστρεψε” περισσότερο. Κάτι τέτοιο δεν μου είχε συμβεί ποτέ”!

**Στο εν λόγω ματς, ο Μπάρκερ ήταν αριστερό εξτρέμ και ο Άρνολντ που ήταν δεξί μπακ, είχε την ευθύνη του μαρκαρίσματός του. 

ξτυθξη