Home TOP NEWS Ούτε τώρα και είναι κάτι που της λείπει!

Ούτε τώρα και είναι κάτι που της λείπει!

Πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ κάναμε αναφορά ότι, η ομάδα μας δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής στον φετινό μαραθώνιο να “κολλήσει” δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.


Το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ Λάρνακας ήταν μια καλή ευκαιρία για την ομάδα μας να το πετύχει αυτό, όμως και πάλι δεν τα κατάφερε αφού έμεινε στην ισοπαλία και μάλιστα χωρίς τέρματα, κάτι που συνέβηκε ξανά στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Άλλη μια ευκαιρία λοιπόν, για την ομάδα μας να πάρει δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα έκανε “φτερά”, ωστόσο στα θετικά είναι ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά από εννέα παιχνίδια είναι η μοναδική ομάδα που παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα.

Όπως και να έχει, τώρα η προσοχή στο “Ηλίας Πούλλος” στρέφεται στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα εκεί που η ομάδα μας καλείται να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και πάλι στην έδρα της και να επιστρέψει ξανά στα νικηφόρα αποτελέσματα για να μπορέσει να πάει στο τελευταίο ντέρμπι της σειράς με την Ανόρθωση με την καλύτερη ψυχολογία.

Αν εξαιρέσουμε τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με ΑΕΛ και Άρη, τις υπόλοιπες φορές, το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή μετά από ισόπαλο αποτέλεσμα κατάφερνε την αμέσως επόμενη αγωνιστική να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Δείτε πιο κάτω:

Καρμιώτισσα – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-3
ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ 2-1

ΟΜΟΝΟΙΑ – Άρης 2-2
Δόξα – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-3

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΖ 3-3
Πάφος – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2