Home TOP NEWS Πάνοπλη στα επιθετικά άκρα, ένας μόνο ο σίγουρος για εντεκάδα

Πάνοπλη στα επιθετικά άκρα, ένας μόνο ο σίγουρος για εντεκάδα


Θα πρέπει να αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένος ο Σωφρόνης Αυγουστή, για τις πολλές επιλογές που διαθέτει για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο Σεμέδο αποτελεί τον πιο αξιόπιστο ποδοσφαιριστή στο συγκεκριμένο χώρο, όμως η ποιότητα και τα στοιχεία που διαθέτουν όσοι αγωνίζονται στα φτερά, δίνουν σιγουριά στον προπονητή.

Είναι θέση στην οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε θέματα τα προηγούμενα χρόνια, τώρα όμως τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Σε ότι αφορά στο επερχόμενο παιχνίδι με τη Πάφο, μόνο η θέση του Σεμέδο δεν είναι υπό διακύβευμα. Ο αφρικανός θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Απέναντι του τη θέση διεκδικούν με αξιώσεις τρεις ποδοσφαιριστές. Μπορεί τις περισσότερες πιθανότητες να έχει ο Σίμιτς για να επιλεγεί όμως ο Λοΐζου είναι καλύτερα το τελευταίο διάστημα και φαίνεται ότι επανέρχεται. Ανεβαίνει και ο Αλιούμ ο οποίος έγινε πρωταγωνιστής στο τελευταίο παιχνίδι και δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα παίξει κι αυτός βασικός. Είναι λίγο πιο πίσω ο Ζαχαρίου με περιορισμένες πιθανότητες να είναι στην εντεκάδα.