Home TOP NEWS Περιμένουμε κι από τον Καρίμ να αρχίσει τις ψηλές πτήσεις

Περιμένουμε κι από τον Καρίμ να αρχίσει τις ψηλές πτήσεις

Έστω κι από την άσπρη βούλα ο Καρίμ Ανσαριφάρντ κατάφερε να ανοίξει κι αυτός με την σειρά του λογαριασμό στον φετινό μαραθώνιο.


Ο Ιρανός επιθετικός της ομάδας μας στα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας μας την φετινή περίοδο ξεκίνησε ως αλλαγή, ωστόσο ακόμη δεν έχει πιάσει ψηλά στάνταρ απόδοσης, κάτι που περιμένει πως και πως να συμβεί ο Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο Ανσαριφάρντ έδειξε την περσινή αγωνιστική περίοδο ότι όταν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση μπορεί να δώσει πολλά στο επιθετικό τρίτο, αφού με τις τοποθετήσεις του, το μοίρασμα παιχνιδιού και τον τρόπο που αγωνίζεται μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μας.

Όλοι στο πράσινο στρατόπεδο λοιπόν, ευελπιστούν ότι, ο Καρίμ μετά το γκολ στην Περιστερώνα θα μπορέσουν να λυθούν και τα πόδια του και θα αρχίσει κι αυτός με την σειρά του να αρχίσει τις ψηλές πτήσεις.

Το γκολ του ήρθε στο καταλληλότερο σημείο του πρωταθλήματος, καθώς μετά την ΑΕΖ θα ακολουθήσει πρόγραμμα “φωτιά” και όλοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι απαραίτητοι σε αυτό, άλλωστε ο Καρίμ έδειξε ότι σε παιχνίδια που “καίει” η μπάλα μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής, όπως έγινε πέρσι στον τελικό.