Home TOP NEWS Πίσω στη δουλειά – Επαναρχίζει η προετοιμασία ενόψει Πάφου

Πίσω στη δουλειά – Επαναρχίζει η προετοιμασία ενόψει Πάφου


Στην παρουσία των πέντε Κύπριων διεθνών, οι οποίοι επιιστρέφουν στις προπονήσεις, επαναρχίζει σήμερα η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τη Πάφο, ύστερα από το τριήμερο ρεπό που παραχώρησε στους ποδοσφαιριστές ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν προκύπτουν αυτή τη στιγμή, με την τεχνική ομάδα να περιμένει και την επιστροφή των υπολοίπων ώστε να μπει ο σχεδιασμός για τον σημαντικό αγώνα στο τελικό του στάδιο.

Οι απρόσμενες απώλειες, όπως αυτές στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΖ και αυτές με την Καρμιώτισσα, δίνουν άλλη σημασία σε παιχνίδια όπως αυτό που ακολουθεί στο «Στέλιος Κυριακίδης». Η ομάδα θα προετοιμαστεί για νίκη και πρέπει να τα καταφέρει την ερχόμενη Δευτέρα.

Είναι σημαντικό πάντως το ότι ορίστηκε ο αγώνας στις 23 του μηνός για να έχει η ομάδα επιπλέον χρόνο να προετοιμαστεί. Είναι εις γνώσιν όλων ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ισχυρή αντίπαλο όμως πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας μας και ετοιμαζόμαστε για να πάμε στη Πάφο για το διπλό.

Απομένουν ακόμα έξι προπονήσεις μέχρι το παιχνίδι και δεν αποκλείεται το πλάνο του Σωφρόνη να περιλαμβάνει κάποιες αλλαγές στην άμυνα αλλά και στη μεσοεπιθετική γραμμή.