Home TOP NEWS Post Game: Αμυντική ολιγωρία, επιθετική δυστοκία και… δύο βαθμοί στον κάλαθο των...

Post Game: Αμυντική ολιγωρία, επιθετική δυστοκία και… δύο βαθμοί στον κάλαθο των αχρήστων

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΖ δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να πάει με ηρεμία στην διακοπή κι αυτό γιατί παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων σε ένα αγώνα που είχε μάλιστα την ταμπέλα του φαβορί.


Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή δεν παρουσιάστηκε όπως πρέπει στον αγωνιστικό, δίνοντας δικαιώματα στον αντίπαλο να της κάνει την ζημιά, η αμυντική ολιγωρία σε πολλά σημεία του αγώνα του, αλλά και η επιθετική δυστοκία ήταν αυτά που μας στοίχισαν τους δύο πολύτιμους βαθμούς.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή στην συνέντευξη τύπου του αγώνα το παραδέχθηκε δημοσίως «Δεχτήκαμε δυο εύκολα γκολ, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, χάσαμε τέσσερεις βαθμούς από ομάδες που παλεύουν για βαθμούς και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Να μην δίνουμε δικαιώματα και από τη στιγμή που το κάναμε το πληρώσαμε στο σημερινό παιχνίδι».

Είναι γεγονός ότι χθες στην ομάδα μας δεν λειτούργησε τίποτα σωστά. Το κέντρο με τους Φράνσον και Μπασιρού ήταν αποκομένο από τις υπόλοιπες γραμμές. Ο Σουηδός μέσος έδειξε ότι χρειάζεται ακόμη χρόνο για να παίρνει φανέλα βασικού, ενώ και ο Μπασιρού ήταν μακριά από τον καλό του ευατό και έτσι η ΑΕΖ μπόρεσε εύκολα να κερδίσει πολλές μπάλες στον νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Επίσης η αμυντική λειτουργία δεν ήταν σωστή, έγιναν πολλά λάθη που μας στοίχισαν γκολ, ειδικά το πρώτο και το δεύτερο που δέχθηκε η ομάδα ήταν λόγω ολιγωρίας των αμυντικών, ενώ έγιναν κι άλλα λάθη, ωστόσο ο Φαμπιάνο κατάφερε να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά κρατώντας πολλές φορές την ΟΜΟΝΟΙΑ ζωντανή.

Τώρα όσον αφορά την συμπεριφορά στο επιθετικό τρίτο, η ομάδα μας ναι μεν πέτυχε τρία γκολ, ωστόσο έχασε κι άλλες ευκαιρίες κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο που ήταν αδικαιολόγητες να χαθούν. Ακόμη και μετά την ανατροπή στο σκορ, έλειψε σε πολλές περιπτώσεις το καθαρό μυαλό και η αποτελεσματικότητα0 και έτσι η ομάδα μας δεν μπόρεσε να “σκοτώσει” το παιχνίδι.

Σίγουρα από το χθεσινό παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά και ο Σωφρόνης Αυγουστή το μόνο που δικαιούται να κρατήσει είναι μόνο τον βαθμό. Απ’ εκεί και πέρα θα πρέπει στην διακοπή και με τους παίκτες που θα έχει στην διάθεση του να διορθώσει τα κακώς κείμενα για να μην παρουσιαστεί ξανά έτσι η ομάδα μας σε κάποιο άλλο παιχνίδι.

Η συμπεριφορά της ομάδας μας στο παιχνίδι με την ΑΕΖ μας έκανε να προβληματιστούμε δύο βδομάδες πριν να εισέλθουμε σε ένα πρόγραμμα “φωτιά” με τέσσερα συνεχόμενα ντέρμπι με Πάφο FC, ΑΕΚ, Απόλλωνα και Ανόρθωση.