Home TOP NEWS Post Game: Περιμέναμε περισσότερα επιθετικά, κρατάμε τη σταθερότητα στην άμυνα

Post Game: Περιμέναμε περισσότερα επιθετικά, κρατάμε τη σταθερότητα στην άμυνα


Ανασταλτικά η ομάδα έκανε άλλο ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι χθες, στο δημιουργικό κομμάτι όμως υστέρησε έχοντας απέναντι της ποιοτικούς αντιπάλους, ενδεχομένως τους καλύτερους, στο αμυντικό κομμάτι, του πρωταθλήματος.

Σε έναν αγώνα στην έδρα μας ο ένας βαθμός, αν και σε παιχνίδι ντέρμπι, δεν μπορεί να ικανοποιεί. Το καλύτερο μας διάστημα στην επίθεση ήρθε προς το τέλος του αγώνα, διάστημα στο οποίο χάθηκαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες.

Έκαναν λίγα πράγματα μπροστά οι επιθετικοί μας. Σεμέδο, Σίμιτς και Κακουλλής δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν μπροστά, ο Μπέζους έκανε προσπάθειες να τροφοδοτήσει τον επιθετικό μας όμως δεν υπήρξε καλή συνεννόηση.

Ανασταλτικά δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο. Μπασιρου και Κούσουλος είχαν δύσκολο έργο στο κέντρο και κράτησαν καλά. Ήταν αλάνθαστοι πίσω οι Κουλιμπαλί και Παναγιώτου ενώ και οι ακραίοι αμυντικοί μας τα πήγαν αρκετά καλά. Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι ο Σιπριάνο στο αμυντικό του κομμάτι. Δεν χρειάστηκε ιδιαίτερα ο Φαμπιάνο στο παιχνίδι.

Οι αλλαγές του Σωφρόνη δεν άλλαξαν κάτι. Ο Αλιούμ είχε μία καλή ευκαιρία για να σκοράρει ενώ Καρίμ και Λοΐζου δεν φάνηκαν στο παιχνίδι. Ο Χαραλάμπου αντικατέστησε τον Μπασιρού και δεν πήρε ιδιαίτερες προσπάθειες στα πόδια του.

Γενικά περιμέναμε περισσότερα από την ομάδα επιθετικά αφού μας έχει συνηθίσει σε πολύ καλύτερα παιχνίδια. Βρίσκει ωστόσο σταθερότητα στην άμυνα και αυτό είναι το θετικό που μπορούμε να κρατήσουμε από το παιχνίδι.

Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα ντέρμπι, κόντρα στον λαβωμένο Απόλλωνα, ο οποίος έχασε χθες από τη Πάφο και αρχίζει η προετοιμασία στοχεύοντας στην επιστροφή μας στις νίκες.