Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με Δόξα

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Δόξα

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει το απόγευμα (19:00) την Δόξα Κατωκοπιάς στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA, σε ένα παιχνίδι που έχει ως μοναδικό στόχο και ζητούμενο τη νίκη και το πρώτο “διπλό”.


Το Γραφείο Τύπου της ομάδας μας ανακοίνωσε χθες ότι θα ταξιδέψει στην Περιστερώνα με συνολικά 23 ποδοσφαιριστές. Επέστρεψαν σε αποστολή αγώνα οι Σίμιτς, Μπασιρού και Μαρκίνιος Σιπριάνο και οι τρεις ήταν τιμωρημένοι. Έμειναν όμως εκτός οι Λέτσιακς και Αλιούμ που ένιωσαν κάποιες μικροενοχλήσεις.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Σωφρόνης Αυγουστή, περιμένουμε ότι σε αυτή θα δούμε κάποιες αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Άρη Λεμεσού.

Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Φαμπιάνο

Απ’ εκεί και πέρα η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Μάθιους, Λανγκ, Μίλετιτς κι από την στιγμή που ο Λέτσιακς έμεινε εκτός θα δούμε να επιστρέφει στην θέση αυτή ο Μαρκίνιος Σιπριάνο.

Στον χώρο της μεσαία γραμμής αναμένεται να πάρουν θέση ο Κούσουλος, δίπλα του θα παίξει ο Μπασιρού που επέστρεψε από την τιμωρία του, ενώ λίγο πιο μπροστά τους θα κινείται σε πιο ελεύθερο ρόλο ο Ρομάν Μπέζους.

Στην επιθετική γραμμή, στα δύο “φτερά” θα κινούνται οι Σεμέδο και Σίμιτς που επίσης επιστρέφει από την τιμωρία του, ενώ στην κορυφή αναμένουμε ότι θα αγωνιστεί ξανά ο Ανδρόνικος Κακουλλής.

Η πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνο, Μάθιους, Λανγκ, Μίλετιτς, Σιπριάνο, Κούσουλος, Μπασιρού, Μπέζους, Σεμέδο, Σίμιτς, Κακουλλής